مراسم سی و ششمین ساگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) آغاز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید ! گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است عراقچی: رسیدن به توافق غیرممکن نیست آن روی سکه آمریکا در مذاکرات رو شد | اظهارات تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران پزشکیان: هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ظلم و ستم نمی‌رود راز توئیت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس انتقاد پزشکیان از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان رؤسای مجالس ایران و کوبا دیدار کردند بهروزآذر: انقلاب اسلامی بر اصول انسان محور بنا شده است وقوع حادثه امنیتی در اقامتگاه سلطنتی انگلیس (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات و سؤالات زیادی است رهبر انقلاب: ابتکار مهم سیاسی امام باقر(ع) این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند دولت هلند استعفا کرد آیت الله علم الهدی: امام باقر (ع) با انقلاب فرهنگی، هویت شیعی را احیا کرد دولت جدید لبنان برای توسعه روابط با ایران اعلام آمادگی کرد یک ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد اوکراین پل کریمه را با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره منهدم کرد سناتور ارشد دموکرات از مذاکره ترامپ با ایران انتقاد کرد | ترامپ در حال انعقاد توافق جانبی با ایران است وزیر امور خارجه با نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) سفرای جدید ایران در ۶ کشور جهان با پزشکیان دیدار کردند سخنگوی کرملین: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
سرخط خبرها

قالیباف: رشد کشور در دهه ۹۰ کمتر از یک درصد بوده است

  • کد خبر: ۲۳۳۴۲۶
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱
قالیباف: رشد کشور در دهه ۹۰ کمتر از یک درصد بوده است
نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت:کیک اقتصاد ما در ۱۰ سال گذشته یعنی در دهه ۹۰ دهه که سختی بر مردم و بر کشور گذشت و متوسط رشد کشور کمتر از یک درصد در طول این دهه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، در جمع در جمع مسئولان ستاد‌های شهرستانی، اظهار داشت: هر کدام از شما بدون تردید خودتان یک انسان ستاد هستید و باید همه را به مشارکت دعوت کنید.

وی افزود: دوم تبیین یک تصمیم‌سازی خوب برای مردم که در این شرایط سخت از بین ۶ نفر باید یک نفر را انتخاب کنند بسیار مهم است.

نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: در قانون اساسی و مردم سالاری دینی ما اگر اشکالاتی در اداره کشور و در بخش‌های مختلف هست، نزدیک‌ترین پنجره‌ای برای تغییر و تحول که بتوانیم نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را به نقطه قوت تبدیل کنیم فقط کوتاه‌ترین و مؤثرترین راه انتخابات است.

قالیباف تصریح کرد: مجلس دوازدهم در سال اول خود قرار دارد. دولت چهاردهم در سال اول خود قرار دارد برنامه‌ای که کار مشترک مجلس انقلابی و دولت خدمت‌گزار مردمی بود اکنون آماده است و همه چیز برای یک حرکت و یک تحول و برای اینکه نشان بدهیم جبهه انقلاب می‌تواند بر مشکلات فائق بیاد و قدرت حل مسأله دارد.

وی ادامه داد: تردید نکنید همسنگران و همرزمان ما در دوران دفاع مقدس و شهدای مقاومت امروز همه روحشان حاکم بر عمل ماست، ناظر بر عمل ماست. امام ما شهدای ما رهبر معظم انقلاب و مردم ما امروز این توقع را از ما دارند.

نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری تأکید کرد: امروز سند برنامه هفتم که قانون شده و ما انشالله در دولت خدمت و پیشرفت آن را به درستی اجرا خواهیم کرد. چون ما هم نیازمند کار‌های بسیار کوتاه مدت هستیم زیرا بخشی از مردم ما که امروز در فقر مطلق‌اند و بخشی از مردم ما هم در زیر خط فقر هستند اکنون فرصت ندارند که انشاالله درست می‌شود بلکه باید لحظه‌ای درنگ نکنیم و ما قادر هستیم این کار را انجام بدهیم ولی گام به گام این کار مشخص شده است و در جای جای برنامه هفتم این پیش‌بینی شده است.

قالیباف تصریح کرد: کیک اقتصاد ما در ۱۰ سال گذشته یعنی در دهه ۹۰ دهه که سختی بر مردم و بر کشور گذشت و متوسط رشد کشور کمتر از یک درصد در طول این دهه بوده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->