در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران
سرخط خبرها

قالیباف: رشد کشور در دهه ۹۰ کمتر از یک درصد بوده است

  • کد خبر: ۲۳۳۴۲۶
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱
قالیباف: رشد کشور در دهه ۹۰ کمتر از یک درصد بوده است
نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت:کیک اقتصاد ما در ۱۰ سال گذشته یعنی در دهه ۹۰ دهه که سختی بر مردم و بر کشور گذشت و متوسط رشد کشور کمتر از یک درصد در طول این دهه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، در جمع در جمع مسئولان ستاد‌های شهرستانی، اظهار داشت: هر کدام از شما بدون تردید خودتان یک انسان ستاد هستید و باید همه را به مشارکت دعوت کنید.

وی افزود: دوم تبیین یک تصمیم‌سازی خوب برای مردم که در این شرایط سخت از بین ۶ نفر باید یک نفر را انتخاب کنند بسیار مهم است.

نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: در قانون اساسی و مردم سالاری دینی ما اگر اشکالاتی در اداره کشور و در بخش‌های مختلف هست، نزدیک‌ترین پنجره‌ای برای تغییر و تحول که بتوانیم نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را به نقطه قوت تبدیل کنیم فقط کوتاه‌ترین و مؤثرترین راه انتخابات است.

قالیباف تصریح کرد: مجلس دوازدهم در سال اول خود قرار دارد. دولت چهاردهم در سال اول خود قرار دارد برنامه‌ای که کار مشترک مجلس انقلابی و دولت خدمت‌گزار مردمی بود اکنون آماده است و همه چیز برای یک حرکت و یک تحول و برای اینکه نشان بدهیم جبهه انقلاب می‌تواند بر مشکلات فائق بیاد و قدرت حل مسأله دارد.

وی ادامه داد: تردید نکنید همسنگران و همرزمان ما در دوران دفاع مقدس و شهدای مقاومت امروز همه روحشان حاکم بر عمل ماست، ناظر بر عمل ماست. امام ما شهدای ما رهبر معظم انقلاب و مردم ما امروز این توقع را از ما دارند.

نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری تأکید کرد: امروز سند برنامه هفتم که قانون شده و ما انشالله در دولت خدمت و پیشرفت آن را به درستی اجرا خواهیم کرد. چون ما هم نیازمند کار‌های بسیار کوتاه مدت هستیم زیرا بخشی از مردم ما که امروز در فقر مطلق‌اند و بخشی از مردم ما هم در زیر خط فقر هستند اکنون فرصت ندارند که انشاالله درست می‌شود بلکه باید لحظه‌ای درنگ نکنیم و ما قادر هستیم این کار را انجام بدهیم ولی گام به گام این کار مشخص شده است و در جای جای برنامه هفتم این پیش‌بینی شده است.

قالیباف تصریح کرد: کیک اقتصاد ما در ۱۰ سال گذشته یعنی در دهه ۹۰ دهه که سختی بر مردم و بر کشور گذشت و متوسط رشد کشور کمتر از یک درصد در طول این دهه بوده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->