خودرو‌های توقیفی بالای ۵ میلیون تومان جریمه ترخیص می‌شوند + جزئیات (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تأمین اجتماعی در حال تأمین منابع برای واریز معوقات گروهی از بازنشستگان است (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روایتی از ۲ مرکز ساماندهی کودکان کار در مشهد | توانمندسازی، آغازی بر پایان کودک‌کار آیا داروخانه‌ها ملزم به فروش اینترنتی دارو هستند؟ زندگی با «کودک درون» | چطور با کودک درون خود دوست شویم و از آن در زندگی روزمره بهره ببریم؟ عطاری‌ها حق ورود به درمان و فروش دارو‌های ترکیبی را ندارند نوشابه رژیمی سلامت کبد را بیشتر تهدید می‌کند نوشتن مشق جلوی تلویزیون ممنوع! تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴
سرخط خبرها

خطر مرگ هنگام حمام‌کردن در این لحظه شما را تهدید می‌کند

  • کد خبر: ۲۳۳۷۳۳
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷
خطر مرگ هنگام حمام‌کردن در این لحظه شما را تهدید می‌کند
در زمان رعد‌و‌برق، احتمال برق‌گرفتگی زمانی که در حمام باشید، زیاد می‌شود و می‌تواند خطر‌آفرین باشد و باعث مرگ افراد شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رعد‌و‌برق تنها ۱۶ کیلومتر با ما فاصله دارد که هیچ‌وقت نباید این فاصله را کم بشمارید؛ چراکه هر جایی که رعد وجود دارد، برق هم خواهد آمد و ترکیب این دو باهم می‌تواند در زمانی که اصلاً انتظارش را ندارید، سبب مرگ یا فلج‌شدن ما بشود.

به خاطر همین اگر در هنگام رعد‌و‌برق در حال حمام‌کردن، استفاده از دستشویی یا شستن ظرف‌ها هستید، بهتر است فوراً از کار خود دست بکشید؛ چراکه لوله‌ها می‌توانند رسانای خوبی برای رعدوبرق باشند.

حتی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا نیز به شهروندان خود هشدار داده است، ازدست‌زدن به آب جاری در هنگام رعدوبرق خودداری کنند.

البته اگر لوله‌های ساختمان شما پلاستیکی باشند، نسبت به لوله‌های فلزی امن‌تر هستند، ولی باز هم خطر برق‌گرفتگی وجود دارد. ضمناً فقط حمام تنها جای ناایمن در هنگام رعدوبرق نیست و حتی رفتن به بالکن و ایوان و نزدیک‌شدن به پنجره‌ها و در‌ها یا درازکشیدن روی زمین سیمانی نیز می‌تواند خطرناک باشد.

شما نباید از وسایل برقی یا دستگاه‌هایی همچون رایانه که به پریز برق متصل هستند، استفاده کنید. ولی تلفن‌های بی‌سیم و گوشی‌ها تا زمانی که به شارژ نباشند، امن هستند.

در هنگام طوفان، دمای هوای اطراف صاعقه به ۲۷۷۶۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد که یعنی ۵ برابر داغ‌تر از سطح خورشید است. بلافاصله پس از برق، هوا سرد و منقبض می‌شود. این منقبض و منبسط‌شدن هوا باعث ایجاد صدایی که با عنوان رعد می‌شناسیم، خواهد شد.

رعدوبرق می‌تواند در موارد زیادی باعث مرگ افراد شود. اگر رعدوبرق مستقیم به فردی اصابت کند، مرگ وی قطعی خواهد بود. هرچند احتمال ترومای غیرنافذ، کوبیدگی پوست، سوختگی در مغز و آسیب به چشم و ماهیچه‌ها در صورت دست‌زدن به ماشین یا یک شیء فلزی که مورد اصابت رعدوبرق قرار گرفته است، وجود دارد. جریان برق همچنین می‌تواند از زیر زمین گذر کرده و فرد را به بالا پرتاب کند.

امکان محاسبه فاصله رعدوبرق با شما وجود دارد. برای این کار زمان بین دیدن برق و شنیدن صدای رعد را شمرده و آن را تقسیم بر پنج کنید. هر پنج ثانیه معادل ۱.۶ کیلومتر است. اگر ۱۵ ثانیه طول کشید، رعدوبرق ۴.۸ کیلومتر با شما فاصله دارد و اگر هم‌زمان بودند، باید به یک محل امن بروید.

اکثر مرگ‌ها و جراحات زمانی رخ می‌دهد که افراد خارج از خانه باشند. با وجود این نباید احتمال آسیب‌دیدن در حمام، آشپزخانه و دیگر بخش‌های خانه را در هنگام رعدوبرق نادیده گرفت. به طور کلی هرساله ۱۸۰ نفر در آمریکا به خاطر رعدوبرق آسیب می‌بینند و ۱۰ درصد این افراد نیز جان خود را از دست می‌دهند.

اگر در هنگام رعدوبرق بیرون بودید، هرگز روی زمین دراز نکشید، نزدیک یا زیر درختان بلند نروید یا گوشه‌ای پناه نگیرید. بهترین کار در این هنگام رفتن به یک ساختمان امن است. هرچند اگر هیچ محل امنی را در نزدیکی خود نمی‌بینید، بهتر است خود را همچون توپ جمع کرده، پا‌های خود را به هم بچسبانید و سرتان را با دست بپوشانید. البته این کار باید آخرین گزینه شما باشد.

اگر هم در خانه بودید، از حمام‌کردن، دستشویی‌رفتن و ظرف‌شستن در هنگام رعد‌و‌برق خودداری کنید.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->