نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟ نظارت‎های دقیق‌تر بر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم آرایشی بطری‌های نوشیدنی در آزمون بهداشت مردود شدند استرداد کلاهبردار ۳۵۰ میلیاردی به کشور فراسالمندی در انتظار کشور | یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را شاخص‌های اساسی جمعیت‌شناسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش دما از ابتدای هفته آینده
سرخط خبرها

رفع آلودگی ۳۰۰ کیلومتر مربعی در استان‌های خراسان

  • کد خبر: ۲۳۳۷۴
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۷
رفع آلودگی ۳۰۰ کیلومتر مربعی در استان‌های خراسان
معاون عملیات قرارگاه ثامن الائمه (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شمال شرق کشور گفت: ۳۰۰ کیلومتر مربع از مناطق شهری و روستایی استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی در قالب رزمایش دفاع بیولوژیک سپاه، برای مقابله با کرونا ضدعفونی شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار حسین ظریفی روز چهارشنبه در حاشیه رزمایش دفاع بیولوژیک و رفع آلودگی در گناباد طی گفتگو با خبرنگاران افزود: دو سوم از این اقدامات توسط گردان‌های جنگ نوین سپاه در استان خراسان رضوی انجام شده است.

وی ادامه داد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۳۰۰ نقطه شهر مشهد و شهرستان‌های تربت‌جام، خواف، صالح آباد، تایباد، تربت‌حیدریه، سبزوار و نیشابور توسط نیرو‌های قرارگاه ثامن الائمه (ع) سپاه علیه بیماری کرونا ضد عفونی شد.

وی گفت: قرارگاه ثامن الائمه (ع) نیروی زمینی سپاه در شمال شرق کشور بر اساس فرمان رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا و تدابیر فرمانده کل سپاه از نخستین مجموعه‌هایی بود که در قالب رزمایش دفاع بیولوژیک، ضد عفونی و دفع آلودگی در استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی را توسط گردان‌های جنگ نوین آغاز کرد.

سردار ظریفی افزود: این قرارگاه علاوه بر رزمایش دفاع بیولوژیک، غربالگری و ساخت بیمارستان صحرایی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا را در منطقه شمال شرق کشور در دستور کار خود قرار داد.

وی ادامه داد: تاکنون ۲ بیمارستان صحرایی سپاه در مشهد و استان گلستان راه‌اندازی شده و حدود ۲۰۰ نفر از کادر درمانی بهداری شمال شرق سپاه به این استان اعزام شده است.

وی گفت: ۴۲ تیم غربالگری کرونا در این مناطق فعالیت دارند و بالغ بر ۱۵ هزار نفر از شهروندان مشهدی را غربالگری کرده‌اند.

سردار ظریفی افزود: یک نقاهتگاه ۴۰۰ تختخوابی نیز توسط قرارگاه ثامن الائمه (ع) و بهداری شمال شرق سپاه در مشهد راه اندازی شده و ۶۰ نفر از بیماران مبتلا به کرونا مراحل درمانی خود را در آن می‌گذرانند و یکصد نفر از بیماران هم از خدمات درمانی بیمارستان امام حسین (ع) در این شهر بهره‌مند شده‌اند.

وی ادامه داد: گردان‌های جنگ نوین تیپ‌های ۶۱ محرم و ۲۱ امام رضا (ع) قرارگاه ثامن الائمه (ع) سپاه و گروه‌های جهادی ناحیه مقاومت بسیج گناباد در رزمایش دفاع بیولوژیک و دفع آلودگی مناطق شهری و روستایی این شهرستان مشارکت دارند.

فرماندار گناباد هم گفت: بر اساس مصوبات ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا، استفاده از ظرفیت‌های مردمی در این بخش در اولویت اقدامات قرار گرفت و آحاد مردم و ارگان‌ها اعم از بسیج، سپاه و ارتش تاکنون مشارکت و فعالیت خوبی در این زمینه داشته‌اند.

حامد قربانی افزود: در این راستا قرارگاه ثامن الائمه (ع) سپاه در شمال شرق کشور با رزمایش دفاع بیولوژیک مبادرت به ضد عفونی مناطق اعلام شده از سوی ستاد پیشگیری از کرونا در گناباد کردند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->