احمد داوطلب در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر اظهار کرد: میزان تولید گوشت قرمز در سال گذشته، ۸۶ هزار تن بوده که از محل کشتار دام سبک و سنگین در استان تهیه شده است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسانرضوی با بیان اینکه ۶ هزار تن ماهیانه میانگین مصرف گوشت قرمز استان است، گفت: از کل گوشت قرمز تولیدشده سال گذشته، مجموعاً ۷۲ هزار تن در داخل استان مصرف شده است.
وی ادامه داد: ۱۴ هزار تن باقیمانده نیز به صورت دام زنده، لاشه گرم یا گوشت منجمد به سایر استانهای کشور ارسال شده است.