ماکرون بر اهمیت مذاکرات تهران-واشنگتن تاکید کرد روسیه: دیدار پوتین با ترامپ و زلنسکی منوط به پیشرفت در مذاکرات مستقیم است برای اولین بار در تاریخ، استفاده از لیزر در یک جنگ رسمی تأیید شد + ویدئو توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت تتلو (۹ خرداد ۱۴۰۴) نتانیاهو در بیمارستان بستری شد عارف با شهباز شریف گفت‌و‌گو کرد واشنگتن: مذاکرات آمریکا و ایران رو به پیشرفت است طرح دوحزبی در کنگره آمریکا برای اعمال تحریم‌های دائمی علیه ایران تصویب شد پزشکیان: بنای ایران و عمان «توسعه در کنار هم» است مقام‌های ارشد نظامی کره شمالی برکنار شدند متن کامل پیشنهاد جدید ویتکاف درباره غزه منتشر شد حماس: در حال بررسی طرح آتش‌بس پیشنهادی ویتکاف هستیم پزشکیان در گفت‌وگو با تلویزیون عمان: وحدت اسلامی، کلید نقش‌آفرینی در نظم جدید جهانی است انتقال ۱۶ زندانی ایرانی از ایروان به تهران کوربین: غزه با پول آمریکا و سکوت اروپا ویران شد مشکل ویزای حج ایرانی‌ها حل شد رهبر انصارالله یمن: مهندسی گرسنگی در نوار غزه جنایت علیه بشریت است امضای ۴ سند و یادداشت تفاهم همکاری در سفر محمدرضا عارف به تاجیکستان تاکید معاون اول رئیس جمهور بر مقابله با روند هویت زدایی در نشست مشترک هیئت‌های عالی رتبه ایران و تاجیکستان اعلام آمادگی رئیس شورای فدراسیون روسیه بر تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران بلومبرگ: ایران توافق مورد نظر ترامپ را نمی‌پذیرد وبگاه خبری آکسیوس: عربستان، امارات و قطر مخالف تنش و حامی توافق ایران و آمریکا هستند رئیس جمهور: خبر‌های خوبی از رفع ناترازی‌ها و روابط خارجی داریم اشک‌های نماینده فلسطین در سازمان ملل هنگام صحبت از رنج مردم غزه + فیلم بررسی تأثیر اظهارنظرهای شخصی بر روابط سیاسی ایران و عربستان | تعبیر اشتباه از آزادی بیان معاون اول قوه قضائیه: قانون دادگاه‌های خانواده پس از ۱۳ سال، هنوز به صورت کامل اجرایی نشده است همه چیز درباره ابتکارعمل جدید ویتکاف برای غزه مجمع مجالس آسیایی (APA) در مشهد برگزار خواهد شد
سرخط خبرها

نخعی‌راد: رای مردم سرنوشت کشور را برای ۴ یا حتی ۸ سال رقم می‌زند

  • کد خبر: ۲۳۳۷۹۲
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
نخعی‌راد: رای مردم سرنوشت کشور را برای ۴ یا حتی ۸ سال رقم می‌زند
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: رای مردم سرنوشت کشور را برای ۴ یا حتی ۸ سال رقم میزند لذا  افرادی که هنوز تصمیم نگرفته‌اند که در انتخابات شرکت کنند به افرادی که بیشتر به ارزش‌های انقلاب پایبند هستند رای دهند.

علی‌اصغر نخعی راد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، در خصوص فضای انتخاباتی حاکم بر کشور، اظهار کرد: فضای انتخاباتی که در حال حاضر در کشور حاکم است خوشبختانه مسیر خوبی را طی می‌کند، اما برخی موارد خاص وجود دارد که عمومیت ندارند و بداخلاقی‌هایی است که گا‌ها صورت می‌‌گیرد در واقع زمانی که افراد نمی‌توانند خود را به درستی عرضه کنند سعی می‌کنند با تخریب دیگران جایگاه خود را ارتقاء دهند که خوشبختانه نسبت به ادوار گذشته کمتر شده، اما باز هم مواردی به چشم می‌خورد با توجه به اینکه به موقع امور لازم انجام شده و رسانه ملی برنامه‌های خوبی را اجرا می‌کند که مردم می‌توانند با مراجعه به برنامه‌های تلویزیونی واقعیت را درک کنند که کدام کاندیدا‌ها اصلح هستند؛ البته هوشیار باشند که برخی نخواهند با عوام فریبی خود جایگاه خودر را ارتقاء دهند و در واقع عملکرد افراد و نظراتشان در بزنگاه‌ها باید ملاک قرار بگیرد که ادعای واهی افراد مقبولیت پیدا نکند.

وی افزود: انتخابات ریاست  جمهوری غیر قابل پیش‌بینی است و نمیدانیم کدام کاندیدا در نهایت رای می‌آورد که همین امر دال بر سلامت نظام انتخابات است که باعث می‌شود که افراد آگاه باشند که حضورشان در صحنه انتخابات موثر است. مردم در انتخابات گذشته شاهد بودند که کاندیدایی که می‌آید و رای می‌آورد چقدر در سطح زندگی مردم موثر است. مردم در دولت ۱۱ و دوازدهم به وضوح دیدند که با رشد اقتصادی صفر درصد، رکود اقتصادی و هزاران مشکلی که پیش آوردند، رای مردم محقق شد و ۳ سال کار شهید رئیسی را نیز مردم دیدند که با یک انتخاب خوب این ۳ سال بیش از ۸ سال دوره قبل کار کرد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره سرنوشت‌ساز بودن آرای مردم، ادامه داد: زمانی که می‌توانیم تا این اندازه در سرنوشت کشورمان موثر باشیم نباید بگوییم فرق نمی‌کند چه کسی بیاید؛ رای مردم سرنوشت کشور را برای ۴ یا حتی ۸ سال رقم میزند لذا  افرادی که هنوز تصمیم نگرفته‌اند که در انتخابات شرکت کنند به افرادی که بیشتر به ارزش‌های انقلاب پایبند هستند و در بزنگاه‌ها امتحان خوبی پس داده‌اند و همچنین فریب نخوردند و دچار جو زدگی نشدند رای دهند. ما هر کجا با ارزش‌های انقلاب آشتی کردیم رشد کردیم.

نخعی راد در ادامه گفت: برای صحت‌سنجی شعار‌های کاندیدا‌ها باید دید فرد در دولت‌های گذشته چه نقشی داشته است و فردی که در آن دولت هشت ساله که چه بلا‌هایی عاید مملکت شده نقش داشته است و حالا وعده‌هایی مغایر با آن عملکرد را می‌دهد مثال وعده‌های همان دولت بوده و غیرقابل تحقق است.

وی افزود: مردم دچار وعده‌های فریبکارانه نشوند، افرادی که توان لازم را ندارند و کاندید می‌شوند برای اینکه به رقبای توانمند خود چیره شوند با وعده‌های واهی پیش می‌روند چرا که راه دیگری ندارند؛ این انتخاب و بصیرت مردم است که طی این ۴ دهه تجربه خوبی دارند و می‌توانند به راحتی تشخیص دهند که چه کسی اصلح است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->