پخش زنده بازی سپاهان و استقلال خوزستان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین امارات با ۸ بازیکن برزیلی مقابل ایران جایزه ۵/۵ میلیارد تومانی ایران از لیگ ملت‌های والیبال مصدومیت نویر بخاطر شادی گل | غیبت گلر بایرن مونیخ در ۴ بازی میلان هم ژائو فیلیکس را نخواست! آلمدین زیلیکیچ و کیوسفسکی، شاهکار مدیریتی بی تکرار استقلال مهاجم سابق پرسپولیس در لیگ برزیل + عکس اسماعیلی و ساروی در صدر رده‌بندی فرنگی‌کاران جهان تمدید قرارداد آلوز با تراکتور پروژه ویژه الهلال برای جانشین نیمار عموزاد و زارع در صدر رده‌بندی آزادکاران جهان فونسکا ۹ ماه محروم شد پرواز اختصاصی استقلال به ریاض ناراحتی وینیسیوس از دستمزد بالای‌ امباپه قلی‌زاده در جمع برترین‌های فوتبال یونان آخرین وضعیت مصدومان النصر شروع دوباره فرمول یک شکایت تیم بانوان کرمانشاه از بازیکن تیم بانوان استقلال| نتایج آبی‌ها تغییر می‌کند؟ پاداش ۵۰۰ میلیونی هلدینگ برای استقلال صحت دارد؟ پخش زنده بازی رفت بارسلونا و بنفیکا (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

ضمانت اجرایی افق ۱۴۱۴ چیست آقای جلالی؟

  • کد خبر: ۲۳۴۳۴۳
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳
ضمانت اجرایی افق ۱۴۱۴ چیست آقای جلالی؟
مجید جلالی درحالی صحبت از تدوین برنامه‌ای تا سال ۱۴۱۴ تحت عنوان افق ۱۴۱۴ کرده که روشن نیست این برنامه ضمانت اجرایی داشته باشد یا خیر!
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مجیدی جلالی، مشاور مهدی تاج در فدراسیون فوتبال به تازگی در مصاحبه‌ای اعلام کرده فدراسیون فوتبال برنامه‌ای را تحت عنوان افق 1414 تدوین کرده که قصد دارد به اقداماتی در راستای توسعه و پیشرفت فوتبال بپردازد.

سوال این است که برنامه فوق تا چه اندازه ضمانت اجرایی دارد و آیا عمر ریاست مهدی تاج و مشاورانش در فدراسیون فوتبال کفاف اجرای چنین برنامه‌ای را خواهد داد؟ پرسش وقتی جدی‌تر می‌شود که می‌بینیم فدراسیون فوتبال ممکن است در ماه‌های پایانی سال و بعد از برگزاری انتخابات با تغییراتی مواجه شود و در این شرایط اساسا روشن نیست که مدیران آتی در راس فدراسیون فوتبال چنین برنامه‌ای را قبول داشته و براساس مفاد و متد آن پیش بروند یا خیر؟!

ادعای مجید جلالی در تدوین برنامه یا به اصطلاح او افق 1414 زمانی بیشتر زیر سوال می‌رود که مشخص نیست منابع لازم مالی و اقتصادی اجرای این برنامه از سوی ارکان فدراسیون فوتبال تامین شده باشد یا خیر؟! مضاف بر آن مجیدی جلالی در اظهارات خود به این نکته اشاره نکرده که آیا در بحث توسعه و پیشرفت فوتبال آیا با هیات‌های فوتبال استان‌ها هماهنگی انجام شده یا خیر؟!

آنچه در قدم اول و بعد ازاظهارات مجیدی جلالی ذهن‌ها را متوجه خود می‌کند این است که مشاور مهدی تاج در فدراسیون فوتبال که زمام امور در بسیاری از تصمیم گیری‌ها را به دست گرفته در سال منتهی به انتخابات فدراسیون فوتبال بیشتر به دنبال اقدامات تبلیغاتی در راستای حمایت از مهدی تاج است و تلاش می‌کند با این قبیل برنامه‌های به نوعی فدراسیون فوتبال را فعال و تشنه توسعه در فوتبال جلوه دهد.

به هرحال باید روشن شود که حقیقت برنامه ارائه شده چیست و فدراسیون فوتبال آیا قادر به اجرای این افق خواهد بود یا خیر؟! و اینکه آیا اظهارات اخیر جلالی به نوعی مقدمه چینی برای جلب رضایت رای دهندگان آتی ریاست فدراسیون فوتبال است یا خیر؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->