ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد رونمایی از گلکسی A۰۶ ۵G با ۴ سال پشتیبانی از اندروید فصل دوم همسترکامبت آغاز شد | قیمت همستر در رشدی صعودی انتخاب بهترین حرکات ورزشی برای تقویت و شکل‌دهی هر اندام چرا مک بوک پرو برای کار‌های گرافیکی عالی است؟ تولیدات شرکت دانش‌بنیان مشهدی «دورامد» درمان بیمار را از راه دور ممکن می‌کند | نوآوری در خدمت درمان
سرخط خبرها

آیا اپل پروژه ویژن پرو ۲ را کنار گذاشته است؟

  • کد خبر: ۲۳۴۴۳۱
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۷
آیا اپل پروژه ویژن پرو ۲ را کنار گذاشته است؟
به‌ادعای منابع آگاه، اپل فعلاً روی ویژن پرو ۲ کار نمی‌کند و با تمام توان پروژه‌ی مدل ارزان ویژن پرو را پیش می‌برد.

به گزارش شهرآرانیوز - وب‌سایت اینفورمیشن در گزارشی اختصاصی به‌نقل از منابع آگاه می‌نویسد که اپل توسعه‌ی نسل دوم ویژن پرو را متوقف کرده است تا به‌طور کامل روی عرضه‌ی مدل ارزان‌تری از نسل اول متمرکز شود.

بسیاری از تحلیلگران باور دارند که لاین‌آپ ویژن پرو در آینده به دو بخش تقسیم می‌شود: مدلی با پسوند پرو و مدل دیگری با قیمت ارزان‌تر برای عموم مردم. بر‌اساس ادعای اینفورمیشن، اپل در یک سال اخیر پروژه‌ی ویژن پرو ۲ را از اولویت خارج کرده و کارمندان کمتری را به آن اختصاص داده است.

ظاهراً اپل در ابتدا می‌خواسته است هزینه‌ی قطعات هدستش را در ویژن پرو ۲ کاهش دهد و از نمایشگر ارتقایافته استفاده کند. اپل به حداقل یکی از تأمین‌کنندگانش گفته است که کار روی نسل بعدی هدست ویژن پرو به حالت تعلیق درآمده است؛ اما توسعه‌ی مدل ارزان‌تر با نام «اپل ویژن» ادامه دارد. اپل ویژن قابلیت‌های کمتری از اپل ویژن پرو خواهد داشت.

از قرار معلوم اپل در سال ۲۰۲۲ توسعه‌ی مدل ارزان‌تر ویژن پرو را در قالب پروژه‌ی N۱۰۹ شروع کرده است. هدف نهایی این است که قیمت هدست مذکور مشابه گران‌ترین مدل آیفون باشد؛ یعنی چیزی در‌حدود ۱٬۶۰۰ دلار. اپل قصد داشت مدل ارزان‌تر هدستش را در پایان سال ۲۰۲۴ عرضه کند؛ اما طبق گزارش اینفورمیشن، تا اوایل سال ۲۰۲۴ هنوز نمونه‌ی اولیه‌ای از هدست جدید آماده نشده بود.

اپل برای کاهش هزینه‌ی تولید و کاهش قیمت هدست واقعیت مجازی جدیدش با مشکل مواجه شده است و همین موضوع باعث می‌شود که زمان عرضه به اواخر ۲۰۲۵ موکول شود.

اپل در تلاش است که مدل ارزان هدستش را با همان نمایشگر به‌کاررفته در ویژن پرو بسازد و این موضوع مشکل‌ساز است؛ چون نمایشگر ویژن پرو یکی از قطعات گران‌قیمت هدست محسوب می‌شود. احتمالاً مدل ارزان هدست واقعیت مجازی اپل دوربین‌های کمتر و هدبند ساده‌تر و اسپیکر‌های کوچک‌تر خواهد داشت. اپل می‌خواهد وزن هدست جدیدش کمتر از ویژن پرو باشد.

اینفورمیشن در بخش پایانی گزارشش می‌نویسد که ممکن است اپل در آینده باردیگر پروژه‌ی ویژن پرو ۲ را ادامه دهد.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->