مشمولان بالای ۳۵ سال سن و حداقل دارای ۲ فرزند معاف شدند سازمان حج و زیارت از احتمال تأخیر در پرواز‌های بازگشت حجاج ایرانی خبر داد در سال جاری، ۶۷۰ روستا و ١٨ شهر استان خراسان‌رضوی با تنش آبی مواجه هستند ۱۶ مورد نمونه مثبت هاری از ابتدای سال در خراسان رضوی شناسایی شد اعمال‌قانون ۱۷۳۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۶ نفر در تصادفات مصدوم شدند (۳ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۳ تیر ۱۴۰۳) | بارش‌های رگباری باران و سیلابی‌شدن مسیل‌ها چطور در تابستان اوقات فراغت فرزندمان را پُر کنیم؟ چقدر در خواستگاری راستگو باشیم؟ با توجه به هشدار هواشناسی؛ مناطق تفرجگاهی تحت مدیریت حفاظت محیط زیست خراسان رضوی تعطیل است توسعه روابط بین‌الملل در حوزه سلامت در مشهد در دستور کار قرار گرفته است صدور هشدار وقوع سیل! به طرقبه‌شاندیز سفر نکنید ترافیک سنگین در بزرگراه شهید سلیمانی، میدان استقلال و میدان قائم(عج) مشهد (۳ تیر ۱۴۰۳) مقدار نیاز روزانه به پروتئین در سنین مختلف چقدر است؟ نجات معجزه‌آسای جان بیمار دچار «پارگی آنوریسم شریان طحالی» در بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) تایباد
سرخط خبرها

پنیر را با گوجه و خیار نخورید

  • کد خبر: ۲۳۴۵۵۲
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
پنیر را با گوجه و خیار نخورید
پنیر با خیار و گوجه طرفداران بسیاری دارد. در کنار این که این غذا لذیذ است به دلایل مختلف تاکید می‌شود که هرگز پنیر را با گوجه و خیار نخورید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پنیر در کنار بسیاری از مواد غذایی خورده می‌شود که در بعضی از موارد خوردن آن با بسیاری از آن‌ها برای سلامتی بسیار خطرناک است. مثلاً تاکید شده که پنیر را با گوجه و خیار نخورید!

پنیر با خیار و گوجه از غذا‌های ساده و خوشمزه‌ای است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می‌شود. پنیر با خیار و گوجه طرفداران بسیاری دارد. در کنار اینکه این غذا لذیذ است به دلایل مختلف تاکید می‌شود که هرگز پنیر را با گوجه و خیار نخورید، زیرا باعث برخی اثرات جبران‌ناپذیر بر روی بدن می‌شود. دلیل اصلی این موضوع ساختار پنیر است.

حسن اکبری متخصص آسیب‌شناسی و طب سنتی ایرانی با اشاره به اینکه پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید پنیر با گوجه و خیار و هندوانه را که طبع سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسیاری از افراد براساس عادت همیشگی در صبحانه و میان وعده‌ها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه می‌خورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و … می‌شود. به طوری که برخی از افراد پس از خوردن پنیر دچار ضعف می‌شوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند.

وی افزود: مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی‌های دیگر باعث بروز عارضه‌ها و بیماری‌ها می‌شود، این امر عمر را کوتاه می‌کند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند. یعنی به ازای ۵۰ گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.

اکبری تصریح کرد: پنیر دارای مولکول‌های پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت می‌کند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند می‌شود.

این متخصص آسیب‌شناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت: بهتر است پنیر همراه مغز دانه‌هایی مانند گردو و یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا انرژی لازم را از این مواد دریافت کند. پنیر از لبنیات پرمصرف در سبد غذایی ما ایرانیان است و حذف آن امکان‌پذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به نوع موادی که با آن استفاده می‌شود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->