دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

ریختن عسل در نوشیدنی داغ ممنوع

  • کد خبر: ۲۳۴۶۰۳
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
ریختن عسل در نوشیدنی داغ ممنوع
ما همیشه فکر می‌کنیم بهترین کار را انجام می‌دهیم ولی خبر نداریم که ممکن است بزرگ‌ترین اشتباه باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ریختن عسل در چای داغ یا شیر داغ باعث از بین رفتن خواص عسل می‌شود. عسل در مایعات بالای ۴۵-۴۰ درجه هیچ خاصیتی ندارد.مهمترین خاصیت عسل مربوط به یک دسته آنزیم معروف به آمیلاز بوده که از بدن زنبور وارد عسل شده و در واقع خواص اعجاب انگیز عسل مربوط به همین آنزیم‌ها است و نه چیز دیگر.

شایان ذکر است یکی از عوامل مهم در شکرک زدن عسل آنزیم است. آنزیم‌ها در دمای بالای۴۵ درجه از بین می‌روند.

علاوه بر این حرارت بالا باعث تولید یک ماده سمی به اسم «هیدروکسی متیل فورفورال یا HMF» در عسل می‌شود٬ این ماده سمی برای زنبور‌ها مرگ آور بوده و برای انسان هم بسیار مضر است. آگاه باشیم در اثر این عادت اشتباه نه تنها از خواص عسل بهره‌ای نمی‌بریم بلکه مواد سمی وارد بدنمان می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->