ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بوی گل یاس به اندازه والیوم آرامش بخش است

  • کد خبر: ۲۳۴۶۱۰
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲
بوی گل یاس به اندازه والیوم آرامش بخش است
وی گل یاس بسیار جذاب است و از آن دسته بو‌هایی است که معمولا همه به آن علاقه‌مند هستند، گل یاس در طب سنتی و صنعت عطرسازی کاربرد‌های فراوانی دارد و امروزه از آن در رایحه درمانی استفاده می‌شود.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز؛ بوی شیرین گل یاس به اندازه والیوم آرامش بخش است و بدون هیچ عارضه جانبی اعصاب را تسکین می‌دهد. عطر یاس آرام‌بخش، تسکین‌دهنده و خواب‌آور ذکر شده است و برای کاهش افسردگی و استرس مفید است. استنشاق بوی خوش آن مست کننده بوده و برای فعالیت مغز و افزایش سطح هوشیاری مفید است.

تحقیقات نشان می‌دهد استنشاق بوی خوش رابطه زیادی با تندرستی دارد. پارک و ماتسون در سال ۲۰۰۸ هدیه آوردن گل برای بیماران را مورد تایید قرار دادند.آنها دریافتند که بیماران بستری شده در بیمارستان‌ها که به دلیل وجود گل، شاد و پرنشاط می‌شدند، نیاز کم‌تری به دارو برای تسکین درد پس از جراحی داشتند، فشار خون و ضربان قلب پایین‌تری داشتند، کم‌تر خسته و نگران بودند، و به طور کلی در مقایسه با بیمارانی که در اتاق‌شان گل و گیاه نداشتند، در یک حالت روانی مثبت‌تری قرار داشتند.

اتاق نشیمن‌تان یک اتاق بیمارستانی نیست، اما اگر گل‌ها و گیاهان تا این حد برای بیماران بستری شده در بیمارستان فایده دارند، پس می‌توانند روز شما را نیز کمی بهتر کنند.
مهمترین فواید بوی گل یاس شامل آرام بخش، تسکین دهنده و خواب آور، ضد افسردگی، کاهش استرس، نشاط آور، تسکین دهنده درد، تنظیم فشار خون و سبب افزایش خلاقیت می‌شود.

داشتن گل در آشپزخانه نیز ایده‌ی خوبی است. محققان کسانی را که در رستوران شام می‌خورند مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند کسانی که روی میزشان گل‌های طبیعی بود، خلق‌وخوی بهتری داشتند. عملکرد شناختی در اداراتی که گل و گیاه دارند بهتر است از اداراتی که هیچ گل و گیاهی در آنها وجود ندارد؛ بنابراین اضافه کردن گیاهان به دفتر خانگی‌تان احتمالا آن‌قدر ارزش دارد که برای زنده نگه داشتن‌شان شایسته‌ی کودی که پای‌شان می‌ریزید، هستند.

استشمام رایحه گل یاس آرام‌بخش است؛ افراد می‌توانند دسته گل‌های یاس را برای چندین روز روی میز اتاق نشیمن یا محل کار یا هر نقطه‌ای از منزل یا محل کار که بیشتر اوقات در آنجا اقامت دارند حتی در اتاق خواب بالای سرشان بگذارند، تا حداکثر استفاده را از اثرات آرامبخش این رایحه خوش بو ببرند و خواب آرام و عمیقی داشته باشند. خوابیدن در اتاقی که پر از گل‌های یاس باشد به آرامش اعصاب، خواب راحت و همچنین حفظ نشاط و کاهش تنش بعد از بیدار شدن کمک می‌کند.افرادی که در اتاق‌هایی می‌خوابند که بوی گل یاس می‌دهد سریعتر به خواب می‌روند، کمتر در رختخواب جابه جا می‌شوند و می‌توانند سریعتر و دقیقتر به سؤال‌های هوشی پاسخ دهند. شما هم می‌توانید به راحتی با داشتن چند شاخه از این گل خوشبو از مزایای آن بهره‌مند شوید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->