افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضبط و معدوم سازی یک هزار و ۴۰۰ مورد کبد و ریه به دلیل آلودگی به کیست هیداتید در کشتارگاه های دام طرقبه شاندیز

  • کد خبر: ۲۳۴۶۴۹
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰
ضبط و معدوم سازی یک هزار و ۴۰۰ مورد کبد و ریه به دلیل آلودگی به کیست هیداتید در کشتارگاه های دام طرقبه شاندیز
رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: از هشت هزار و ۳۰۰ راس دام سبک ذبح شده در کشتارگاه های دام طرقبه و شاندیز یک هزار و ۴۰۰  مورد کبد و ریه آلوده به «کیست هیداتید»، ضبط و معدوم شد.

علیرضا قدرتی، در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در تشریح این خبر، اظهار کرد: بالا بودن آلودگی دام های کشتار شده به «کیست هیداتید»،  نشان از عدم آگاهی دامدارا از این بیماری یا سهل انگاری در درمان ضد انگلی در سگ ها دارد.

وی، تصریح کرد: کیست هیداتید مرحله نوزادی انگل اکینوکوکوس گرانولوزوس است که به صورت کیست های آبکی در کبد، کلیه و ریه نشخوارکنندگان قابل مشاهده است، میزبان اصلی کرم بالغ (اکینوکوکوس گرانولوزوس)گوشتخواران است که تخم انگل را از طریق مدفوع به بیرون منتقل می کنند و‌بلع تخم انگل با آب و علوفه آلوده توسط نشخوارکنندگان باعث ایجاد کیست هیداتید در کبد و ریه می شود.

رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در ادامه افزود: انسان با خوردن سبزیجات خام، سبزیجاتی که خوب شسته نشده اند و تماس با مدفوع سگ آلوده به این بیماری مبتلا می شود.

وی، ضمن اشاره به اینکه خوردن کبد و ریه آلوده به کیست هیداتید توسط گوشتخواران باعث تکمیل سیکل زندگی انگل می شود، بیان کرد: از شهروندان در خواست داریم ضمن درمان ضد انگلی سگ های خانگی و گله، از خوراندن کبد و ریه آلوده به کیست هیداتید به سگ ها جدا خودداری نمایند و احشا آلوده دام را به صورت بهداشتی دفن کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->