جزئیات جدید از سوء قصد امروز به قضات بلندپایه | هویت و نیت قاتل کشف شد+ویدئو مدارس کدام شهرستان‌های سیستان و بلوچستان فردا (یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کشف ۱۰۲ کیلو مرفین توسط مرزبانان تایباد (۲۹ دی ۱۴۰۳) زنگ خطر برای صنعت گردشگری ایران | هتل‌ها خالی از مسافر مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد تمدید شد (۲۹ دی ۱۴۰۳) مشترکات و مشاعات در آپارتمان‌ها چه فرقی با هم دارند بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی، تکمیل‌کننده هزینه درمان نیست «ناباروری» یک چالش اجتماعی و روانی نامه‌ کمپین معلولان به شورای نگهبان: مصوبه کمک‌هزینه معیشتی را نمی‌خواهیم، ماده ۲۷ را اجرا کنید! مبلغ عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان چقدر است و چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طب ایرانی در مسیر جهانی شدن تیراندازی مقابل کاخ دادگستری تهران | قاضی مقیسه و قاضی رازینی به شهادت رسیدند (۲۹ دی ۱۴۰۳) سازمان سنجش: آزمون‌های تحصیلات تکمیلی ۱۴۰۴ طبق برنامه زمان‌بندی برگزار می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (شنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دمای هوا تا دوشنبه بیش از ۲۵ هزار نفر در سایه طرح جوانی جمعیت کشور، طی سال ۱۴۰۳ در خراسان رضوی بیمه شدند یک راهکار ساده و طبیعی برای مقابله با سرطان روده سرطان پروستات دومین سرطان شایع در مردان است نگاهی به تجملات و هزینه‌های تحمیلی به دانشجویان  در جلسه دفاع پایان نامه | حاشیه‌های غیرقابل دفاع جلسات دفاع ماجرای سرقت یک میلیارد تومانی طلا | پلیس مشهد پیرمرد سارق را دستگیر کرد زمان واگذاری سهام صندوق‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی اعلام شد دختر ۲۲ساله چگونه به تله زن شیطان‌صفت افتاد؟ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد اجازه ساخت ایستگاه آتش‌نشانی در خیابان بهار را نمی‌دهد آخرین وضعیت هواشناسی کشور | امشب، دما در ۲۵ مرکز استان زیر صفر خواهد بود (۲۹ دی ۱۴۰۳) شیوع استعمال دخانیات و سیگار الکترونیک در بین دختران مسمومیت ۱۵ نفر با گاز نامشخص در یک تالار در تهران (۲۹ دی ۱۴۰۳)  وزارت بهداشت به دنبال ممنوعیت نمایش سیگار در شبکه نمایش خانگی علت گرفتگی عضلات پا در خواب چیست؟ آخرین مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت رشته‌های بدون کنکور، امروز (شنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۳) آشنایی با ویتامین‌هایی که ما را خوشحال می‌کنند مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی در برخی جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

زمان خیساندن و پختن هر کدام از حبوبات چقدر است؟

  • کد خبر: ۲۳۴۷۴۸
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
زمان خیساندن و پختن هر کدام از حبوبات چقدر است؟
خیس‌خوردن حبوبات یکی از روش‌های مهم برای گرفتن نفخ حبوبات است که به زودتر پخته‌شدن حبوبات نیز کمک زیادی می‌کند؛ اما نحوه خیس‌خوردن هر کدام از حبوبات با یکدیگر متفاوت است.

به گزارش شهرآرانیوز، خیس‌کردن حبوبات قبل از پختن دارای فواید زیادی است. این روش به کاهش زمان پخت‌وپز لازم برای حبوبات کمک می‌کند و همچنین باعث حذف قند‌های تولیدکننده گاز و سخت‌شدن هضم آن‌ها می‌شود. با خیس‌کردن حبوبات و دورریختن آب، مطمئن می‌شویم که آن‌ها تا حد امکان تمیز هستند و هیچ‌گونه کثیفی، ماده خارجی یا باکتری را در خود نگه نمی‌دارند. برای حبوبات مختلف، شیوه‌های خیس‌کردن و مدت پخت متفاوتی وجود دارد که در این بخش به آن‌ها می‌پردازیم.

مدت خیس‌کردن لوبیا چشم‌بلبلی
خیس کردن برای ۱۰-۱۲ ساعت و پخت برای ۵۰ دقیقه.

مدت خیس‌کردن لوبیا برای قورمه سبزی
خیس کردن برای ۱۰-۱۲ ساعت و پخت بین ۵۰ تا ۹۰ دقیقه.

مدت خیس‌کردن ماش و نخود
خیس کردن تا ۱۰ ساعت و پخت بین ۵۰ تا ۹۰ دقیقه.

مدت خیس‌کردن لوبیا چیتی
خیس کردن بین ۸-۱۲ ساعت و پخت برای لوبیا چیتی ۹۰ دقیقه و برای نخود سبز ۹۰ دقیقه.

مدت خیس‌کردن لپه برای قیمه
لپه جزو حبوباتی است که نیاز به خیس کردن ندارد و در صورت تمایل می‌توانید ۲۰-۳۰ دقیقه آن را خیس کنید. مدت زمان پخت آن هم با توجه به مرغوبیت لپه، کمتر از یک ساعت است.

مدت خیس‌کردن عدس و دال عدس
این حبوبات خیس کردن نمی‌خواهند و پختشان به ترتیب ۴۰ و ۳۰ دقیقه است.

زیاد خیس‌کردن حبوبات
اگر حبوبات برای مدت طولانی در آب خیس بمانند، ممکن است روی سطح آب یک لایه کفی ظاهر شود که باعث ترش شدن حبوبات و خراب شدن طعم غذا می‌شود. برای صرفه‌جویی در زمان، می‌توانید ظرف حاوی حبوبات و آب را در یخچال یا در کنار پنجره قرار داده تا از خراب شدن محصول جلوگیری کنید.

خیس‌کردن حبوبات با آب سرد یا گرم
برای خیس کردن حبوبات بهتر است از آب سرد استفاده کنید. اگر حبوبات برای مدت زمان طولانی در آب گرم باقی بمانند، ممکن است باعث اسیدی شدن محیط آب شده و در نهایت به آنها طعم و عطر نامطبوعی بدهد. برای خیس کردن بهتر، می‌توانید از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده کنید تا حبوبات ناخالصی‌های موجود در آب را جذب نکنند. اگر دسترسی به آب تصفیه شده ندارید، می‌توانید از آب جوشیده استفاده کنید.

روش‌های مختلف برای خیساندن حبوبات
چند روش در مطالب قبلی برای خیس کردن حبوبات و گرفتن نفخ حبوبات آموزش دادیم و در ادامه ۲ روش دیگر را هم به آنها اضافه خواهیم کرد.

روش سنتی (۸-۱۲ ساعت)
حبوبات را در یک کاسه قرار دهید و آب سرد بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.

حبوبات را برای ۸ تا ۱۲ ساعت خیس کنید یا در صورت امکان تمام شب را (حدود ۱۲ ساعت) در آب بگذارید.

پس از خیس کردن، حبوبات را آبکش کنید و آب آن را دور بریزید. توجه کنید که حبوبات ممکن است پس از خیس کردن چروک به نظر برسند، اما پس از پخت آنها به حالت قبلی باز خواهند گشت.

روش داغ (۲۴ ساعت)
حبوبات را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و برای هر ۲ فنجان حبوبات، ۱۰ فنجان آب اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید آب به مدت ۳ دقیقه بجوشد.

حبوبات را از روی حرارت بردارید و آنها را پوشانده و اجازه دهید به مدت ۲۴ ساعت در آب بماند.

پس از پایان مدت زمان خیس کردن، آب حبوبات را دور بریزید و آن را به غذای خود اضافه کنید.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->