قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران و درخشش رضا مومنی مقدم جوانان ایران با اقتدار قهرمان جام جهانی والیبال شدند کودتای خطیبی در مس کاپیتان پرسپولیس راهی فولاد شد تن هاخ در آستانه اخراج از لورکوزن پخش زنده بازی لیورپول و آرسنال (۹ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین فیل مهری هوای استقلال کرد! + عکس تاریخ و ساعت بازی تیم‌های فوتبال ایران و هند در مسابقات کافا | ببر‌های آبی زیر چنگال یوز‌های ایرانی پخش زنده بازی والیبال ایران و ایتالیا در فینال جوانان جهان (۹ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایساک در یک قدمی لیورپول عملکرد ناامیدکننده آدان در دروازه استقلال | ۳ بازی، ۵ گل خورده اعتراض هواداران استقلال به برگزاری بازی لیگ نخبگان در شهر قدس گلر سیتی در راه ترکیه گلر لژیونر فوتسال مشهد: می‌خواهم گلر پرنده باشم! کوشکی اردوی تیم ملی را ترک کرد طارمی: المپیاکوس هواداران پرشوری دارد تاریخ و ساعت بازی آرسنال و لیورپول | حمله توپچی‌ها به طلسم شوم! تاریخ و ساعت بازی ایران و ایتالیا در فینال والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ | یک پله تا بام جهان باشگاه پرسپولیس در واکنش به محرومیت پیروانی: تا رأی نهایی مشکلی برای فعالیت ندارد مومنی‌مقدم: به غیر از مدال طلا به عنوان دیگری راضی نخواهیم شد
سرخط خبرها

تمدید قرارداد یکساله پورعلی‌گنجی با پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۳۴۷۷۲
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
تمدید قرارداد یکساله پورعلی‌گنجی با پرسپولیس
باشگاه پرسپولیس با مدافع خود برای ادامه همکاری به توافق رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، فعالیت نقل و انتقالاتی سرخ پوشان پایتخت رسما از امروز شروع شد و باشگاه پرسپولیس پس از دومین جلسه با مرتضی پورعلی‌گنجی برای تمدید قرارداد، با این مدافع باتجربه به توافق نهایی رسیدند و اولین تمدید قرارداد را با او انجام دادند.

مرتضی پورعلی‌گنجی پیشنهاد مالی اخیر باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد را پذیرفته بود، اما عدم دریافت مطالباتش طی دو فصل اخیر موجب شد تا روند ادامه همکاری وی و امضای قرارداد جدید با مشکل مواجه شود که این موضوع برطرف شد تا مدافع تیم ملی ایران در دو جام جهانی گذشته در جمع سرخ پوشان بماند.

این مدافع ۳۲ ساله که در نخستین سال حضورش در پرسپولیس ۲۵ بازی انجام داد و نقش مهمی در قهرمانی تیمش داشت، در فصل اخیر هم با وجود اینکه دوباره جام را بالای سر برد، اما نتوانست به دلیل آسیب دیدگی و پارگی رباط صلیبی بیش از پنج بار به میدان برود ولی حالا آماده بازگشت به میادین و درخشش در فصل جدید است.

پورعلی‌گنجی در بازی فینال تورنمنت چهار جانبه اردن مقابل تیم ملی قطر که یکی از مهره‌های ثابت ایران بود، در شروع نیمه دوم با مصدومیت مواجه شد و به همین دلیل از ۲۵ مهر ۱۴۰۲ به بعد نتوانست به میدان برود ولی حالا با رفع کامل مصدومیت و تمدید قراردادش، دوباره در فصل جدید با پیراهن قرمز بازی می‌کند.

باشگاه پرسپولیس نخستین فعالیت نقل و انتقالاتی خود را با تمدید قرارداد پورعلی‌گنجی انجام داد و قرارداد این بازیکن را تمدید کرد و حالا به دنبال حفظ دیگر مهره‌های کلیدی خود خواهد رفت تا بتواند از عنوان قهرمانی دفاع کند و تیم قدرتمندی برای حضور در لیگ نخبگان آسیا ببندد.

پورعلی‌گنجی در حالی قراردادش با باشگاه پرسپولیس را تمدید کرد که دو پیشنهاد جالب توجه داخلی و خارجی دریافت کرده بود، اما تصمیم گرفت با دریافت مطالبات هر دو فصل اخیر، به کارش در جمع سرخ پوشان ادامه بدهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->