تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین
سرخط خبرها

بادامکی: مذاکرات با ماتزاری به بن بست رسید + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۵۰۳۴
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
بادامکی: مذاکرات با ماتزاری به بن بست رسید + فیلم
معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس دلیل ایجاد توقف در روند مذاکره با سرمربی سابق ناپولی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که گفته می‌شد باشگاه پرسپولیس در آستانه توافق با والتر ماتزاری قرار دارد، اما روند مذاکرات طرفین به بن‌بست خورد و ایجاد مشکلاتی در روند این انتقال کاری کرد تا او احتمالا تصمیم به عدم حضور در ایران بگیرد.

حسین بادامکی، معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس، در خصوص اینکه رسانه‌ای شدن بحث حضور ماتزاری در این تیم موجب عدم انتقال او تا این لحظه شده، عنوان کرد: اینطور که ما با طرف ایتالیایی صحبت کردیم، چنین اتفاقی افتاده است. باشگاه تا جایی که توانست، سعی کرد این مسئله را مخفی نگه دارد ولی روزی که رسانه‌های خارجی این انتقال را مطرح کردند، یک مقدار کارمان به مشکل خورد و پیچیده شد و درخواست‌های ایشان عوض شد و الان در حال مذاکره هستیم.

معاون باشگاه پرسپولیس که در مقابل ساختمان این باشگاه پاسخگوی خبرنگاران بود، ابراز کرد: پرونده ماتزاری بسته نشده و در حال مذاکره هستیم ولی دو، سه گزینه خیلی خوب دیگر هم داریم که در حال مذاکره هستیم.

بادامکی یادآور شد: فصل نقل و انتقالات است و افراد گزینه‌های زیادی را برای مربیگری معرفی کرده و اسامی بزرگی را مطرح می‌کنند که اصلا امکان آمدن به ایران را ندارند و به این کشور نمی‌آیند. نمی‌دانم برای بازارگرمی یا چه چیزی می‌گویند ولی عملا آن اسامی به حضور در ایران فکر هم نمی‌کنند که این مسائل کار را سخت می‌کنند.

او تاکید کرد: سعی داریم گزینه‌هایی که پیشنهاد می‌شود را با مطالعه بیشتر انتخاب کنیم. چند گزینه خیلی خوب داریم و باید دید با کدام به توافق می‌رسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->