کسب ۴۰ مدال توسط دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد‌های جهانی انهدام باند سرقت کلاغ‌های غریبه در مشهد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر
سرخط خبرها

سازمان حج و زیارت از احتمال تأخیر در پرواز‌های بازگشت حجاج ایرانی خبر داد

  • کد خبر: ۲۳۵۲۶۵
  • ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
سازمان حج و زیارت از احتمال تأخیر در پرواز‌های بازگشت حجاج ایرانی خبر داد
سازمان حج و زیارت تاریخ پایان پرواز‌های حج تمتع را ۲۴ تیر ۱۴۰۳ اعلام کرده است، اما این احتمال وجود دارد که پرواز‌ها با تأخیر‌ مواجه شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پرواز‌های حج ایران فقط توسط یک شرکت هواپیمایی انجام می‌شود، درحالی که پیش از آغاز حج، سازمان هواپیمایی از توافق با عربستان برای انجام این پرواز‌ها توسط دو شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و معراج سخن گفته بود. اعزام ۸۷ هزار و ۶۰۰ زائر با یک شرکت هواپیمایی به عربستان، تاخیر‌های طولانی گاه تا هفت ساعت را به دنبال داشت و برنامه پروازی برخی زائران نیز با جابه‌جا‌هایی مواجه شد. هرچند سخنگوی هواپیمایی میانگین تاخیر‌های پرواز‌های رفت حج را ۴۰ دقیقه اعلام کرده است.

اکنون این نگرانی وجود دارد که پرواز‌های برگشت که مسئولیت آن همچنان با یک شرکت هواپیمایی است همانند پرواز‌های رفت، با تاخیر‌های طولانی همراه شود. با این حال، سخنگوی سازمان هواپمایی گفته که «تمهیدات لازم برای بازگشت حجاج با کمترین زمان تاخیر اندیشیده شده است و پیش‌بینی شده در بازگشت حجاج با توجه به متمرکز بودن عملیات که ۶ روز کمتر از عملیات اعزام زمان خواهد برد، تاخیر آزاردهنده‌ای نداشته باشیم.»

غلامرضا رضایی، مدیر عملیات حج، در خصوص برنامه پرواز‌های بازگشت حجاج ایرانی، اظهار کرد: پرواز‌های بازگشت از دو فرودگاه مدینه و جده انجام می‌شود، پرواز‌ها به ۲۱ ایستگاه پروازی انجام می‌شود که در این میان ایستگاه پروازی تهران و سپس مشهد بیشترین مقاصد حجاج محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه پرواز‌ها از صبح روز جمعه، یکم تیرماه آغاز شده است، عنوان کرد: پرواز‌های بازگشت از فرودگاه مدینه تا ۲۲ تیرماه و پرواز‌های بازگشت نیز تا ۲۴ تیرماه به طول می‌کشد.

مدیر عملیات حج تمتع ۱۴۰۳ در خصوص پرواز‌های جده و مدینه، گفت: پرواز‌های زائران «مدینه بعد»، یعنی حجاجی که ابتدا به مکه اعزام شده بودند و از فرودگاه جده به کشور عربستان آمده‌اند از فرودگاه مدینه انجام می‌شود و پرواز‌های بخشی از حجاج «مدینه قبل» یعنی حجاجی که ابتدا به مدینه مشرف شده بودند، از جده انجام می‌شود. بخشی از حجاج «مدینه قبل» یعنی در حدود ۱۷ هزار نفر، نیز از طریق فرودگاه مدینه به کشور بازمی‌گردند و به این نوع پرواز‌ها که زائران در زمان ورود به فرودگاه مدینه وارد شده‌اند و در زمان بازگشت نیز از این ایستگاه هوایی به کشور بازمی‌گردند، «پرواز‌های ترانزیتی» گفته می‌شود.

رضایی با اشاره به اینکه پرواز‌های ترانزیتی تا ۵ روز ادامه دارد، تصریح کرد: به دلیل اینکه خواستیم طول مدت زمان سفر را برای حجاجی که زودتر به سرزمین وحی آمده‌اند کوتاه‌تر کنیم و از طرفی به خاطر اسلت‌های پروازی صادر شده، مجبور شدیم تا تعدادی از پرواز‌های زائرانی را که در زمان عزیمت به مدینه اعزام شده بودند دوباره از این شهر بازگردانیم.

معاون سازمان حج و زیارت در خصوص تعداد پرواز‌ها بیان کرد: سهم فرودگاه مدینه ۲۲۷ پرواز و سهم فرودگاه جده نیز ۱۵۱ پرواز است، که جمعا ۳۷۷ پرواز بازگشت از عربستان انجام می‌شود.

مدیرعملیات حج تمتع ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: زائران از قرار دادن پاور بانک، آب زمزم، نوشابه، اسپری، کپسول گاز کوچک و مواد آتش‌زا در چمدان‌های بزرگ (که تحویل بار داده می‌شود) جدا خودداری کنند. زائران باید به دستورالعمل‌های بار توجه جدی داشته باشند و در صورتی که قصد همراه آوردن آب زمزم را دارند به تعداد بسیار محدود همراه خود در کیف دستی قرار دهند.

وی در خصوص زائران «مدینه بعد» عنوان کرد: زائران «مدینه بعد» از صبح پنجشنبه (۳۱ خردادماه) در حال عزیمت به مدینه هستند. اعزام زائران «مدینه بعد» نیز با قطار سریع‌السیر حرمین انجام می‌شود و تمام تمهیدات برای انتقال آنها اندیشیده شده است.

در ادامه علی اصغری، رئیس ستاد مدینه، اظهار کرد: تا ۱۸ تیرماه تمام زائران «مدینه بعد» وارد این شهر می‌شوند و هر گروهی پس از ۵ روز اقامت در مدینه، از طریق فرودگاه این شهر عازم ایران می‌شوند. روزانه ۱۷ پرواز از فرودگاه مدینه توسط شرکت هواپیمایی ایران‌ایر انجام می‌شود و احتمالا با تأخیر‌هایی مواجه خواهیم بود؛ چرا که همزمان پرواز‌های جده نیز توسط همین شرکت در حال انجام است، اما تأخیر‌ها تاکنون زیاد و برای حجاج آزاردهنده نبوده است.

وی اضافه کرد: اگر تأخیر‌ها در حد سه تا چهار ساعت باشد، حجاج بلافاصله در یک هتل که برای این موضوع در نظر گرفته شده، اسکان داده می‌شوند و اگر نیاز به هتل بیشتری احساس شود، تمهیدات لازم اندیشیده خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->