رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

هنیه: توافقی که آتش‌بس و پایان تجاوزها را شامل نشود، قابل پذیرش نیست

  • کد خبر: ۲۳۵۶۲۲
  • ۰۵ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵
هنیه: توافقی که آتش‌بس و پایان تجاوزها را شامل نشود، قابل پذیرش نیست
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در اظهاراتی گفت که هر توافقی که آتش‌بس و پایان تجاوزها را شامل نشود قابل پذیرش نیست و این موضع حماس در تمامی مراحل تغییر نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در اظهاراتی گفت: اگر دشمن جنایتکار گمان کند که هدف قرار دادن خانواده‌ام موضع ما و مقاومت را تغییر خواهد داد، متوهم است. هر شهروند اهل غزه و یا فلسطین شهید شود از خانواده من است.

وی تاکید کرد: جنبش حماس انعطاف نشان داد و با پیشنهادهای مطرح شده موافقت کرد به شرط اینکه این پیشنهادات منجر به پایان تجاوزها و خروج کامل صهیونیست‌ها از نوار غزه شود. هر توافقی که آتش بس و پایان تجاوزها را شامل نشود مورد پذیرش نخواهد بود، این موضع ما در هیچ یک از مراحل تغییر نخواهد کرد.

هنیه افزود: ایده‌ها در مورد روز بعد از جنگ باید کاملا فلسطینی باشد و هیچ کس چه اشغالگران و چه طرف‌های دیگر حق دخالت ندارند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در بخش دیگری گفت: دشمن جنگ را انتخاب کرد و به رفح هجوم آورد و گذرگاه‌ها را بست و منجر به فاجعه‌های انسانی و قحطی در تمام نوار غزه شد.

وی خاطرنشان کرد: جامعه بین‌المللی باید تحرکات فوری برای توقف تجاوزها، ورود کمک‌ها و فراهم کردن نیازهای زندگی مردم غزه اتخاذ کند.

پس از گذشت حدود ۹ ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم اسرائیل این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده باخته و حتی پس از حدود ۹ ماه نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره است به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه از دست داده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->