استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد پخش زنده بازی والیبال ایران و فرانسه (۲۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تله نیمار، پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟
سرخط خبرها
مسئول برگزاری حذفی اعلام کرد:

سازمان لیگ فوتبال، برنامه‌ای برای لغو جام حذفی ندارد

  • کد خبر: ۲۳۶۱۰
  • ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
سازمان لیگ فوتبال، برنامه‌ای برای لغو جام حذفی ندارد
مسئول برگزاری رقابت‌های جام حذفی اعلام کرد که سازمان لیگ هیچ برنامه‌ای برای لغو این مسابقات ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌هایی که مسابقات فوتبال به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل است و هنوز ادامه رقابت‌ها به طور دقیق مشخص نشده، شایعاتی درباره لغو مسابقات جام حذفی به گوش می‌رسد. در این خصوص گفته می‌شد که امکان دارددر صورت ادامه لیگ برتر برای اینکه زمان کافی وجود دارد، بازی‌های جام حذفی لغو شود و سهمیه آسیایی این تورنمنت هم از لیگ برتر گرفته شود. حالا، اما سازمان لیگ این مساله را تکذیب می‌کند.

امیرحسین روشنک، مسئول برگزاری رقابت‌های جام حذفی در سازمان لیگ درباره شایعه لغو دیدار‌های باقیمانده این تورنمنت گفت: ما هیچ برنامه‌ای برای لغو مسابقات و خصوصا جام حذفی نداریم. انشاالله با تمهیداتی که اندیشیده شده هم مسابقات لیگ برتر ادامه پیدا می‌کند و هم جام حذفی را نیز تا پایان جلو می‌بریم.

وی افزود: مصمم هستیم که جام حذفی را تا فینال و تعیین قهرمان جلو ببریم و این کار را خواهیم کرد. شایعاتی که در این خصوص مطرح شده نیز صحت ندارد و مربیان تیم‌های لیگ برتری نگران این موضوع نباشند.
 
منبع: ورزش‌سه
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->