نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

از ابتدا تا نهم تیرماه ۱۴۰۳، شش نفر در سیل رودبار جان خود را از دست دادند

  • کد خبر: ۲۳۶۲۲۷
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
از ابتدا تا نهم تیرماه ۱۴۰۳، شش نفر در سیل رودبار جان خود را از دست دادند
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر گفت: متأسفانه از یکم تا نهم تیر ۱۴۰۳، شش نفر از هم‌وطنان در مناطق رودبار، سوادکوه و کلیبر جان خود را از دست دادند و یک نفر در منطقه سوادکوه مفقود شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمودی با اعلام این خبر اظهار کرد: از تاریخ یکم تا نهم تیرماه ۱۴۰۳، نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل، تهران، خراسان‌رضوی، خراسان‌شمالی، زنجان، سمنان، قزوین، گلستان، گیلان و مازندران در ۱۱۷ عملیات امداد و نجات، به دو هزار و ۱۳۹ نفر امدادرسانی کردند.

وی افزود: نجاتگران هلال‌احمر ۲۱۷ متأثر از سیلاب را به مناطق امن منتقل کردند و همچنین ۴۲۵ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند. متأسفانه در این مدت، ۶ نفر از هم‌وطنان در مناطق رودبار، سوادکوه و کلیبر جان خود را از دست دادند و یک نفر در منطقه سوادکوه مفقود شده است.

محمودی بیان کرد: ۳۵۸ واحد آب منازل مسکونی با استفاده از دستگاه‌های لجن‌کش توسط نجاتگران هلال‌احمر تخلیه و ۱۱۷ دستگاه چادر، ۳۱۶ تخته پتو، ۱۵۰ تخته موکت، ۳۱۷ کیلوگرم نایلون، ۱۳۴ ثوب البسه، ۲۵۸ بطری آب معدنی، ۱۱۶ بسته غذایی و ۵۹ ست ظروف در بین متأثرین توزیع شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: تعداد ۲۴۰ تیم عملیاتی متشکل از ۹۱۴ نفر از امدادگران و نجاتگران به متأثرین از سیل خدمات امدادی ارائه کردند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->