ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴) یک فرمانده و دو افسر صهیونیست در نوار غزه زخمی شدند (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان ملل برای کمک به ایجاد کشور فلسطین اعلام آمادگی کرد موافقت تایلند و کامبوج با میانجی‌گری مالزی برای حل درگیری مرزی پزشکیان در وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور یافت گفت‌وگوی عراقچی با جواد موگویی منتشر شد | ناگفته‌های جنگ ۱۲ روزه + فیلم رئیس‌جمهور از وزارت راه و شهرسازی بازدید کرد (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۳ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از شرکت در جنگ غزه به زندان محکوم شدند آمریکا به شرق سوریه تجهیزات لجستیکی سنگین ارسال کرد ویدئو | تصاویری متفاوت از حضور رهبر انقلاب در چادر عشایر اردبیل در سال ۱۳۷۹ هشدارها درباره افزایش شمار شهدا بر اثر گرسنگی و تله‌های مرگبار در مراکز کمک‌رسانی مالکی: میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی بیانگر نقش آفرینی جمهوری اسلامی در حمایت از حقوق بشر است احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار‌های کنترل‌شده در خمین (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۱ شهید و ۵۰ زخمی دیگر در غزه | ۶ نفر در شبانه‌روز گذشته به علت سوء تغذیه جان باختند (۵ مرداد ۱۴۰۴) حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس موقت (۵ مرداد ۱۴۰۴) بازداشت گسترده اعضای حزب بعث در عراق ناترازی انرژی و آب؛ چالش‌ها و راهکار‌ها یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد عراقچی، شهریور ۱۴۰۴ در مشهد | دومین نشست دیپلماسی استانی در شرق ایران برگزار خواهد شد
سرخط خبرها

کمین مهلک مبارزان قسام برای نظامیان صهیونیست در «الشجاعیه»

  • کد خبر: ۲۳۶۳۵۳
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵
کمین مهلک مبارزان قسام برای نظامیان صهیونیست در «الشجاعیه»
گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) از واردآوردن ضربه مهلک به نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک «الشجاعیه» غزه طی کمینی از پیش طراحی‌شده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از گذشت ۲۶۷ روز از آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر سال گذشته میلادی، عملیات‌های مبارزان مقاومت فلسطین علیه نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه همچنان ادامه دارد.

گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اعلام کرد که مبارزان این گردان‌ها در کمینی از پیش طراحی‌شده، یک بمب ضدنفر را به روی نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک «الشجاعیه» واقع در شرق شهر «غزه» منفجر کرده‌اند.

بر اساس اعلام گردان‌های قسام در نتیجه این عملیات مبارزان مقاومت، شماری از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیده و شمار دیگری از آنان نیز زخمی شده‌اند.

همچنین فرود بالگردهای ارتش رژیم صهیونیستی برای تخلیه نظامیان صهیونیستِ هدف قرارگرفته در این عملیات از سوی مبارزان قسام رصد شده است.

گردان‌های قسام اعلام کرد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در شهرک «الشجاعیه» با گلوله‌های خمپاره هدف قرار داده و به نظامیان صهیونیست تلفات مستقیم وارد کرده است. بر اساس اعلام قسام، بالگردهای ارتش رژیم صهیونیستی برای تخلیه این نظامیان صهیونیست نیز در الشجاعیه فرود آمده‌اند.

گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) نیز اعلام کرد که ۲ بمب را به روی جنگ‌افزارهای ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف موضع «عیسی» در منطقه «تل الهوی» در جنوب غرب شهر غزه منفجر کرده است.

علاوه بر این یک جنگ‌افزار نظامی «نمر» ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک «الشجاعیه» از سوی مبارزان گردان‌های قدس منهدم و به آتش کشیده شد.

نیروهای شهید «عمر القاسم» نیز از هدف قراردادن یک نفربر ارتش رژیم صهیونیستی در مرکز شهرک «الجنینه» واقع در رفح با گلوله «آر پی جی» خبر داد.

علاوه بر این نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف گذرگاه رفح در جنوب نوار غزه نیز از سوی نیروهای شهید «عمر القاسم» با موشک‌ها ی «۱۰۷» هدف قرار گرفتند.

مبارزان گردان‌های «شهدا الاقصی» نیز نظامیان و جنگ‌افزارهای ارتش رژیم صهیونیستی را در شهرک «الشجاعیه» با گلوله‌های خمپاره هدف قرار دادند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->