جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

ماجرای اخراج معاون حقوقی پرسپولیس چه بود؟

  • کد خبر: ۲۳۶۳۷۴
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲
ماجرای اخراج معاون حقوقی پرسپولیس چه بود؟
باشگاه پرسپولیس به یکباره با معاون حقوقی خود قطع همکاری کرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، اخراج معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس یکی از اتفاقات عجیبی بود که در این باشگاه رخ داد و همین مسئله باعث شد برخی این شایعه را مطرح کنند که این فرد امضای درویش را در قرارداد بیرو جعل کرده و به همین خاطر هم از کار برکنار شده است.

 اما اصل ماجرا چیست؟ در این مورد شنیدیم درویش در نشست اخیرش با مسئولان باشگاه پرسپولیس از معاون حقوقی خود انتقاد کرده که چرا در الحاقیه اضافه شده در قرارداد بیرانوند در تاریخ ۲۷ فروردین ماه امسال نتویس (مهلت ۱۵ روزه قبل از اقدام برای فسخ) اضافه کند.

 اما حیدری معاون حقوقی اخراجی باشگاه پرسپولیس نیز در دفاع از خود به درویش گفته که خود شما گفتی الحاقیه را فقط با متن ۱۵ روز مهلت برای پرداخت طلب بیرو، اضافه کنم و من فقط هر آنچه شما دستور دادید اجرا کردم. درویش با شنیدن این جواب شاکی شده و به معاون حقوقی اش گفته که تو حقوق خوانده ای نه من و باید به تشخیص خودت نوتیس را به الحاقیه اضافه می کردی. در هر صورت این معاون حقوقی خود درویش را مقصر ماجرا دانسته و همین مسئله باعث شد که مدیریت باشگاه پرسپولیس حکم اخراج او را صادر کند!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->