انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

وزیر آموزش‌وپرورش: اجرای نادرست قانون رتبه‌بندی، کام برخی معلمان را تلخ کرده است | رشد ۲۶درصدی حقوق معلمان

  • کد خبر: ۲۳۶۴۲۵
  • ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵
وزیر آموزش‌وپرورش: اجرای نادرست قانون رتبه‌بندی، کام برخی معلمان را تلخ کرده است | رشد ۲۶درصدی حقوق معلمان
وزیر آموزش‌وپرورش در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، از رشد ۲۶درصدی حقوق معلمان به‌دلیل اجرای قانون رتبه‌بندی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضامراد صحرایی، وزیر آموزش‌وپرورش در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی تدابیر اتخاذشده برای سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳، اظهار کرد: دولت سیزدهم در شرایطی وزارت آموزش‌وپرورش را تحویل گرفت که شاهد دو سال تعطیلی کلاس‌های درس و ناامیدی جامعه بودیم.

وی افزود: بازگشایی مدارس و بازگشت نوجوانان و جوانان به کلاس‌های درس تصمیم سختی بود که ما در آغاز سال ۱۴۰۱ گرفتیم. با توجه به جنگ ترکیبی که در جامعه به راه انداخته بودند، والدین از این تصمیم نگران بودند، اما بالاخره ما پس از بحث‌های کارشناسی در مهرماه سال ۱۴۰۱ مدارس را بازگشایی کردیم؛ در شرایطی که از ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۱ کشور وارد جنگ شناختی شده بود و نوک این حمله مدارس ما به‌ویژه دبیرستان‌های دخترانه بود.

صحرایی ادامه داد: با ابتکار مجلس شورای اسلامی و دولت، قانون رتبه‌بندی معلمان در مجلس نهایی شد و یک راهبرد اثربخش برای جداکردن صف فرهنگیان از افرادی که نسبت به وضعیت خود اعتراض داشتند، بود. یکی دیگر از چالش‌هایی که ما با آن مواجه هستیم، اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان است که اجرای نادرست آن، کام برخی معلمان را تلخ کرده است. عدم پرداخت کافی و اجرای درست رتبه‌بندی معلمان در اسفند سال ۱۴۰۱ منجر به نارضایتی معلمان شد و درنهایت در فروردین سال ۱۴۰۲، وزیر آموزش‌وپرورش استعفا داد و بنده در شرایطی این وزارت‌خانه را تحویل گرفتم که با سه نقطه بحرانی مواجه بودیم.

وزیر آموزش‌وپرورش بیان کرد: وضعیت دانش‌آموزان کشور از سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که جمعیت دانش‌آموزی کشور بیش از سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر اضافه شده است. از سوی دیگر، میزان بازنشستگی در وزارت آموزش‌وپرورش از میزان جذب‌شدگان پیشی گرفته، یعنی ما از یک‌سو با رشد جمعیت دانش‌آموزی و از سوی دیگر با افزایش میزان بازنشستگان روبه‌رو هستیم. همچنین در وزارت آموزش‌وپرورش، در بحث نیروی خدماتی با کاهش روبه‌رو شده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ما برای سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۷۶ هزار و ۷۳۱ معلم کمبود داشتیم و بنده در ۲۹ مهر سال ۱۴۰۲ این موضوع را به سازمان اداری و استخدامی اعلام کردم. از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۰ جذب دانشجومعلم به صفر رسیده بود که ما در وزارت آموزش‌وپرورش و با همکاری سازمان اداری و استخدامی مجوز جذب ۷۲ هزار نفر را گرفتیم که این میزان استخدام در این حجم بی‌سابقه است. نتایج آزمون استخدامی در همین هفته اعلام خواهد شد.

صحرایی اضافه کرد: همچنین یک بسته تشویقی را برای نگه‌داشت بازنشستگان و افرادی که در شرف بازنشستگی هستند، در وزارت آموزش‌وپرورش طراحی کردیم و اکنون در دولت است که اگر در دولت به تصویب برسد، بستر نگه‌داشت معلمان را فراهم خواهد کرد.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: دستورالعمل نقل‌وانتقال معلمان را نیز به‌نفع شهر‌هایی که کمبود معلم دارند، اصلاح کردیم. سهم بودجه آموزش‌و‌پرورش از بودجه کشور در یک دهه اخیر روزبه‌روز کمتر شده است و ما دائماً با کسری بودجه مواجه هستیم و تلاش کردیم تا آن را برطرف کنیم.

وی عنوان کرد: با وجود همه این مشکلات، ما ۴۷ همت مطالبات و معوقات معلمان را پرداخت کردیم. اکنون نیز ۷۳ همت کسری در وزارت آموزش‌وپرورش داریم. با وجود این، پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس ماهانه شده است و از منبع مالی وزارت آموزش‌وپرورش بالغ بر ۲۵ همت تسهیلات با سود پایین به معلمان اعطا کردیم. حقوق معلمان با اجرای رتبه‌بندی ۲۶ درصد رشد پیدا کرده البته حق معلمان بیش از این است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->