زورگیری با بطری شکسته؛ پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر ! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شـلاق و کـار در خانـه سالمندان مجازات تعرض به دخـتر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت + فیلم
سرخط خبرها

پدیده زباله گردی ناقض کرامت انسانی است

  • کد خبر: ۲۳۶۸۷۴
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۳
پدیده زباله گردی ناقض کرامت انسانی است
معاون حقوق بشر و اموربین الملل وزارت دادگستری گفت:‌ یکی از حق‌های شهروندی حق بر بهداشت عمومی است که نقض این را در پدیده زباله گردی مشاهده می‌کنیم ما معتقدیم پدیده زباله گردی نقض کرامت انسانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، عسکر جلالیان معاون حقوق بشر و اموربین الملل وزارت دادگستری امشب یازدهم تیر ماه ۱۴۰۳ در برنامه صف اول شبکه خبر گفت: حقوق شهروندی پایه و شالوده آن از سال ۱۹۴۸ با تولد اعلامیه جهانی حقوق بشر شکل گرفته که این موضوع در عرصه بشری تحت عنوان حقوق بشر از آن یاد می‌شود.

معاون حقوق بشر و اموربین الملل وزارت دادگستری افزود: زمانی که حقوق شهروندی در حوزه سرزمینی و دولت‌ها واقع می‌شود به تناسب حقوق داخلی که در کشور‌ها تعریف می‌شود حقوق شهروندی شکل می‌گیرد شهروندی همانطور که از اسمش پیداست زمانی این حقوق مترتب بر شهروند می‌شود که در قالب یک تابعیت یک کشور ظهور و بروز داشته باشد.

پدیده زباله گردی ناقض کرامت انسانی است

وی ادامه داد: حقوق شهروندی مبتنی بر مسئولیت است نه مبتنی بر حق، به عنوان مثال زمانی که قبل از شهری داشته باشیم باید شهروندانی داشته به این شهروندان باید تعهدات و قوانین و مقررات را که بر این شهر حاکم است را بپذیرند اگر نپذیرند این شهر شکل نمی‌گیرد.

جلالیان بیان کرد: هر شهروند برای دریافت حق شهروندی باید یک سری تعهدات و مسئولیت‌هایی را بپذیرد و دولت‌ها موظف به تامین حق شهروندی این افراد است.

معاون حقوق بشر و اموربین الملل وزارت دادگستری گفت: بر اساس اصل ۱۶۰ قانون اساسی وزارت دادگستری رابط قوه قضاییه با دو قوه دیگر و بالعکس می‌باشد.

وی افزود: در دادگستری معاونتی تحت عنوان معاونت بین الملل و حقوق بشر وجود دارد که یکی از وظایف آن رصد پایش شهروندی در حوزه‌های مختلف است.

جلالیان گفت: یکی از این حق‌های شهروندی حق بر بهداشت عمومی است که نقض این را در پدیده زباله گردی مشاهده می‌کنیم ما معتقدیم پدیده زباله گردی نقض کرامت انسانی است.

معاون حقوق بشر و اموربین الملل وزارت دادگستری ادامه داد: پدیده زباله گردی به مدیریت پسماند در کشور برمی‌گردد که از سال ۱۳۸۳ برای آن قانون نوشته شده و در سال ۱۳۸۴ آیین نامه اجرایی آن تدوین شده است.

وی افزود: جلسه‌ای را با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، فرماندهی فراجا کشور، شهردار تهران و شهرداران مناطق ۲۲گانه تهران، معاون حقوق عامه داستان کل کشور و دادستان تهران برگزار کردیم و خواهان اجرای قانون مدیریت پسماند شدیم.

جلالیان گفت: آخرین آماری که از مدیریت پسماند داریم حدود ۶۰۰۰ زباله‌گر در تهران داریم که امروز حدود ۴۵۰۰ عدد از آنها جمع آوری شدند.

معاون حقوق بشر و اموربین الملل وزارت دادگستری بیان کرد: با ظرفیت‌هایی که ایجاد شده است برای شهرداری‌ها و مدیریت پسماند دستور گرفتیم که بدون سوال و پرسشی هر کسی که در زباله خشک جمع آوری می‌کند را بازداشت کنند بعد از بازداشت از ایرانی یا غیر ایرانی بودن این فرد اطلاع پیدا می‌کنند اگر ایرانی باشد از آن تعهد میگیرند که دیگر این کار را انجام ندهد و شغل درخور به این فرد داده می‌شود لازم به ذکر است بیش از ۸۰ درصد زباله گرد‌ها ایرانی نیستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->