رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد

  • کد خبر: ۲۳۷۰۲۷
  • ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹
گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد
رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی گفت: در مدت ١١ ماهه گذشته، معادل اقدامات ٢٠ سال اخیر در صنعت گردشگری سلامت اتفاقات مثبتی افتاد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

حسین نیکونام در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت گردشگری سلامت ایران در دوره‌های مختلف سیاسی اظهار کرد: در کمتر از ٢٠ سال گذشته و حضور در صنعت گردشگری سلامت شاهد بسیاری از ناملایمات‌ها، رانت، فساد و دخالت‌های مخرب دولت‌ها و دولتی‌ها بودیم. تنها در دوره‌ای محدود از سال‌های ١٣٩۵ به بعد و تحت فشار اتحاد بخش خصوصی و مقاومت در برابر رانت‌خواران کهنه‌سوار مستقر در دولت‌ها، توانستیم جلوی عقب گرد را بگیریم.

وی افزود: تنها در بازه زمانی خرداد ١۴٠٢ تا اردیبهشت ١۴٠٣ وزارتخانه‌های متولی اقدامی موثر داشتند بود. در این دوره زمانی بود که پس از ارائه فرصت‌ها و مشکلات به محضر ریاست جمهور و دفتر معاون اول و متعاقب آن دستور مستقیم رئیس جمهور شهید و ارجاع موضوع به حوزه معاون اول، وزارتخانه‌ها پاسخگو شدند و تقریبا هر ٢ هفته یکبار موظف به پاسخ بودند.

رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی ادامه داد: در مدت ١١ ماهه گذشته، معادل اقدامات ٢٠ سال اخیر در صنعت گردشگری سلامت اتفاقات مثبتی افتاد و‌ای کاش کمی زودتر این فرصت پیش آمده بود و امروز شاهد شکوفایی اقتصادی فعالان گردشگری سلامت بودیم.

نیکونام بیان کرد: امیدواریم دولت بعدی از هر جناحی که انتخاب می‌شود از هر نوع قوم گرایی، تمامیت خواهی و فراموشی وعده‌های انتخاباتی پرهیز کند. فارغ از چالش‌های کلان و فراوان اقتصادی، جا دارد از دید بخش خصوصی صنعت گردشگری از زحمات دولت حال حاضر بابت چند مورد تشکر کنیم و امیدوار باشیم دولت بعدی مسیر درست شکوفایی و جهش اقتصادی و عقلانیت را در پیش بگیرد.

وی با اشاره به اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در بخش صنعت گردشگری تصریح کرد: روادید ایران با بیش از ٣٢ کشور که در کوتاه مدت و دراز مدت باعث افزایش گردشگران خارجی خواهد شد، لغو شد. سامانه گردشگری سلامت کشور که باعث ایجاد شفافیت و سازماندهی و مدیریت حرفه‌ای‌تر این صنعت خواهد شد، در این دولت راه‌اندازی شد. روابط سیاسی و رفع مشکلات ورود گردشگران سلامت کشور ترکمنستان بعد از گذشت بیش از ١٠ سال در این دولت ترمیم شد.

رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی عنوان کرد: همچنین روابط سیاسی ایران با کشور تاجیکستان نیز در این دولت ترمیم شد. روابط و نزدیکی بیشتر کشور با سیاسیون مستقر در کشور افغانستان اصلاح شد. همچنین روابط‌مان با کشور آذربایجان اصلاح شد.

نیکونام افزود: برقراری مجدد روابط سیاسی با کشور عربستان و به دنبال آن نزدیکی بیشتر با کشور‌های عربی و اسلامی و رفع ممنوعیت و سختگیری ورود به ایران توسط دولت عربی نیز در این دولت محقق شد. ترمیم روابط ایران و تسهیل ورود گردشگران سلامت از کشور پاکستان،  لغو روادید گروهی و تسهیل ورود گردشگران از کشور روسیه از دیگر اقداماتی بود که در این مدت انجام شد.

وی گفت: عضویت در پیمان استراتژیک شانگهای که در صورت بهره‌برداری صحیح علاوه بر مزایای امنیتی باعث رونق اقتصادی و رفع برخی از تحریم‌ها خواهد شد و عضویت در پیمان بین‌المللی بریکس و تقویت جایگاه ایران در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی قبلی از اقدمات قابل توجه دولت در حوزه صنعت گردشگری سلامت بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->