آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد

  • کد خبر: ۲۳۷۰۴۰
  • ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴
  • ۲
پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد
پرونده مرد شروری که به اتهام قتل یک پسر نوجوان در یکی از روستاهای مازندران دستگیر شده، با شکایت چند خانواده دیگر مبنی بر آزار و اذیت پسرانشان توسط قاتل وارد فاز جدیدی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از اواسط اردیبهشت امسال با شکایت یک خانواده مبنی بر گم شدن پسر ۱۵ ساله‌شان آغاز شد. خانواده این پسر نوجوان عنوان کردند که او ساعت ۱۰ صبح روز ۱۵ اردیبهشت به بهانه دیدن دوستانش از خانه خارج شده و پس از تماس‌های مکرر پدرش برای برگشتن به خانه جواب منطقی نداده و بعد از آخرین صحبتش تلفن او ساعت ۱۴ همان روز برای همیشه از دسترس خارج شده است.

با این شکایت، پلیس وارد عمل شد تا اینکه چند روز بعد پسر جوانی که از دوستان نوجوان گمشده بود، راز قتل او را به دست مردی ۶۰ ساله فاش کرد.

در ادامه پلیس دریافت مرد میانسال در محله اسم و رسم خوبی ندارد و بیشتر ساکنان منطقه از او شاکی هستند بنابراین وی دستگیر شد، اما متهم در بازجویی‌ها مدعی شد با همدستی پسر جوانی که او را لو داده قتل را مرتکب شده‌اند.

در ادامه نیز مشخص شد این مرد شرور با به دام انداختن پسران نوجوان از آنها سوءاستفاده می‌کرده و در حالی که قصد داشته از مقتول نیز سوءاستفاده کند با مقاومت وی روبه‌رو شده و با همدستی همان پسر جوان همدستش او را کشته‌اند و جسدش را در منطقه میانکاله دفن کرده‌اند.

بدین ترتیب، با دستگیری همدست مرد شرور، وی مدعی شد در قتل دست نداشته است، اما هر دو متهم روانه زندان شدند. مأموران با حضور در محل جنایت جسد پسر نوجوان را که دست و پاهایش بسته شده بود از زیر خاک بیرون کشیدند.

بررسی‌های پلیسی نشان از آن دارد این مرد که به خفاش روستا معروف شده، با اغفال پسران کم‌سن و سال آنها را مورد آزار و اذیت قرار داده و حتی از آنها فیلم و عکس گرفته است و با تهدید به انتشار این تصاویر سیاه به رابطه‌اش با آنها ادامه می‌داده است. با مراجعه چند خانواده دیگر و شکایت از این مرد شرور تحقیقات در این پرونده وارد مرحله تازه‌ای شد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
0
1
این پیرمرد کثیف شصت ساله را باید اعدام کنند
دلم برای دوتا بچه هاش میسوزه که آبروشون جلوی خانواده شوهروزنشون رفت
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۶
این دوتا بچه قاتل گناهدارن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->