حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود شهردار مشهد مقدس: اطلاعات دقیق و برخط به شهرداری مشهد کمک می‌کند تا خدمت رسانی بهتری انجام دهد + فیلم
سرخط خبرها

آخرین وضعیت خطوط مترو از زبان شهردار مشهد | با تکمیل خطوط متروی مشهد، سرویس‌دهی به زائرانی که با قطار، هواپیما و اتوبوس وارد مشهد می‌شوند، امکان‌پذیر می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۷۱۱۴
  • ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۶
آخرین وضعیت خطوط مترو از زبان شهردار مشهد | با تکمیل خطوط متروی مشهد، سرویس‌دهی به زائرانی که با قطار، هواپیما و اتوبوس وارد مشهد می‌شوند، امکان‌پذیر می‌شود
شهردار مشهد مقدس آخرین وضعیت خطوط قطارشهری را تشریح کرد.
علیرضا ظهیری
خبرنگار علیرضا ظهیری

به گزارش شهرآرانیوز، در سال۱۳۷۹ عملیات اجرایی ابرپروژه عمرانی مشهد مقدس که همان احداث خطوط چهارگانه قطار‌شهری است، کلید خورد و تاکنون ۵/۳۸ کیلومتر از ۸۸ کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده است و همچنان ادامه دارد.

خط یک، ۲۴ کیلومتر از وکیل‌آباد تا فرودگاه

محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد ضمن بیان مطلب فوق، افزود: بر اساس طرح جامع حمل‌و‌نقل، مشهد مقدس دارای چهار خط قطار‌شهری است که عملیات اجرایی خط‌یک مترو به طول ۲۴کیلومتر از انتهای بولوار وکیل‌آباد تا فرودگاه مشهد با تعداد ۲۴ ایستگاه از سال۱۳۷۹ آغاز شد و در سال۱۳۹۰ با تعداد ۲۲ ایستگاه تا انتهای خیابان فدائیان اسلام به بهره‌برداری رسید و درنهایت در سال۱۳۹۴ با افزایش دو ایستگاه جدید به فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد متصل شد. این خط علاوه بر مشهدی‌ها، به زائران گران‌قدری که از طریق هوایی به مشهدالرضا (ع) مشرف می‌شوند، سرویس‌دهی می‌کند.

خط دو، ۱۴/۵‌ کیلومتر از طبرسی تا سلامت

وی ادامه داد:‌عملیات اجرایی خط۲ قطار‌شهری در سال۱۳۸۸ به طول ۵/۱۴‌کیلومتر و با سیزده ایستگاه از انتهای بولوار طبرسی شمالی آغاز شد و در سال۱۳۹۵ فاز یک آن با شش ایستگاه به میدان شهدا رسید و در سال۱۳۹۸ با افزایش ایستگاه‌ها به هشت ایستگاه، به میدان شریعتی و در سال۱۳۹۹ با دوازده ایستگاه به میدان شهید کاوه متصل شد. 

قابل ذکر است این خط، به زائران عزیزی که از طریق راه‌آهن وارد مشهد می‌شوند، سرویس‌دهی می‌کند؛ ضمن اینکه در سال گذشته ایستگاه اصلی الندشت و پله فرار‌های شریعتی، کوهسنگی و الندشت هم به بهره‌برداری رسیدند و ان‌شاءا... در دهه فجر امسال با بهره‌برداری ایستگاه سلامت که انتهای خط۲ مترو مشهد است، این خط قطارشهری مشهد مقدس به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

خط سه، ۲۸/۵ کیلومتر از شهرک ابوذر تا امیریه

قلندرشریف گفت: حفاری خط۳ قطار‌شهری مشهد به طول ۵/۲۸‌کیلومتر با ۲۴ ایستگاه به‌عنوان طولانی‌ترین و مهم‌ترین خط ریلی مشهد در سال۱۳۹۵ کلید خورد و درحال‌حاضر حفاری بیش از بیست کیلومتر آن از شهرک ابوذر تا میدان امام‌علی (ع) به اتمام رسیده و مابقی حفاری خط۳ تا امیریه با سرعت در حال انجام است و در برنامه امسال شهرداری، به‌بهره‌برداری‌رساندن فاز‌یک خط۳ مترو مشهد به طول شش کیلومتر از میدان شهدا، باب‌الجواد (ع) تا پایانه مسافربری امام‌رضا (ع) است که با حداکثر سرعت و در سه شیفت کاری در حال انجام است که این شش کیلومتر، مهم‌ترین بخش از خطوط مترویی مشهد است که علاوه بر اینکه با خطوط۱‌و۲ ایستگاه مشترک دارد، این خطوط را به حرم مطهر رضوی متصل می‌کند و امکان سرویس‌دهی مترو به همه زائرانی که از طریق هوایی، ریلی و اتوبوس به شهر عزیمت می‌کنند، فراهم می‌کند. 

خط چهار، ۲۱ کیلومتر از مهرمادر تا شهید باهنر

وی افزود: همچنین حفاری تونل خط۴ مترو به طول ۲۱‌کیلومتر از محله مهرمادر در خواجه‌ربیع تا شهرک شهید باهنر با پانزده ایستگاه در سال۱۴۰۰ آغاز شده است و بیش از ۵/۴‌کیلومتر حفاری آن انجام شده و همچنان ادامه دارد که امید است تا پایان این دوره مدیریت شهری به سرانجام برسد. 

شهردار مشهد مقدس بیان کرد: در‌حال‌حاضر حدود ۴ هزارنفر نیروی انسانی خدوم و متخصص در بخش‌ها و خطوط مختلف قطار‌شهری مشهد و در زیر زمین در حال فعالیت شبانه‌روزی هستند. قابل ذکر است هزینه حفاری هر کیلومتر تونل حدود ۲۸۰‌میلیارد تومان و هزینه کل به‌بهره‌برداری‌رسیدن هر کیلومتر قطارشهری از ابتدا تا انتهای کار، حدود ۵۰ میلیون دلار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->