پیش‌بینی بازار طلا و سکه پس از تاسوعا و عاشورا (۱۵ تیر ۱۴۰۴) بازار برنج در آستانه تعدیل قیمت | اثر عرضه داخلی و واردات آغاز فروش بلیت قطار‌های اربعین ۱۴۰۴ از هفته جاری فرماندار مشهد خبر داد: تکمیل ظرفیت ۶۰ درصدی هتل‌های مشهد هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان| تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند قیمت جدید برنج اعلام شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند
سرخط خبرها

متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام شد

  • کد خبر: ۲۳۷۲۸۰
  • ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام شد
بر اساس اطلاعات بانک مرکزی، در خردادماه ۱۴۰۳، تعداد آپارتمان‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران به ۳۸۷۲ واحد مسکونی رسید که این میزان نسبت به ماه قبل ۲۰.۶ درصد کاهش نشان می‌دهد، اما در مقایسه با خرداد سال قبل ۱۴.۱ درصد بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس این آمارها، در خرداد امسال، میانگین قیمت خریدوفروش یک مترمربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۸۵ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان بوده که نسبت به ماه قبل ۱.۴ درصد و نسبت به خرداد پارسال ۹.۷ درصد بیشتر است.

حجم معاملات مسکن تهران

بررسی توزیع تعداد واحد‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران به تفکیک عمر بنا در خردادماه ۱۴۰۳ حاکی از این است که از مجموع ۳۸۷۲ واحد مسکونی معامله شده در این ماه، واحد‌های تا ۵ سال ساخت با سهم ۲۶.۷ درصدی، بیشترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند. البته این سهم همچنان نسبت به خرداد سال قبل ۱.۱ درصد کاهش نشان می‌دهد.

توزیع تعداد معاملات انجام شده برحسب مناطق مختلف شهر تهران در خردادماه سال ۱۴۰۳ حاکی از آن است که از میان مناطق ۲۲ گانه شهر تهران، منطقه ۵ با سهم ۱۳.۵ درصدی از کل معاملات همچنان پرمعامله‌ترین منطقه تهران است و بیشترین تعداد قرارداد‌های مبایعه‌نامه را به خود اختصاص داده است.

همچنین در خردادماه، مناطق ۱۰، ۲ و ۴ تهران به ترتیب با سهم‌های ۹.۸، ۷.۷ و ۷.۶ درصدی در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

تحولات قیمت واحد‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران

اطلاعات بانک مرکزی نشان می‌دهد: در خردادماه ۱۴۰۳، متوسط قیمت یک مترمربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۸۵ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان بوده که این مقدار نسبت به ماه قبل ۱.۴ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۹.۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک مترمربع زیربنای مسکونی به منطقه یک اختصاص داشته و هر متر آپارتمان در این منطقه ۱۶۰ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان معامله شده است.

در مقابل، منطقه ۱۹ همچنان عنوان خوش قیمت‌ترین منطقه شهر تهران را حفظ کرده و هر مترمربع زیربنای مسکونی در این منطقه ۴۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان معامله شده است.

سایر شاخص‌های آماری بازار معاملات مسکن

توزیع فراوانی تعداد واحد‌های مسکونی معامله شده شهر تهران در خردادماه سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که به لحاظ مساحت، واحد‌های مسکونی با سطح زیربنای کمتر از ۸۰ مترمربع، ۵۶ درصد کل معاملات را به خود اختصاص دادند.

همچنین ۵۸.۱ درصد از کل معاملات به واحد‌های مسکونی با قیمت کمتر از متوسط قیمت شهر اختصاص پیدا کرده و ۵۲.۳ درصد از واحد‌های معامله شده در خردادماه نیز ارزش کمتر از ۶ میلیارد تومان داشته‌اند.

تورم داغ بازار اجاره خرداد

بررسی شاخص کرایه مسکن اجاری حاکی از این است که در خردادماه ۱۴۰۳ این شاخص در شهر تهران ۳.۵ درصد و در کل مناطق شهری ۳.۸ درصد رشد کرده است.

همچنین بررسی رشد نقطه‌به‌نقطه شاخص کرایه مسکن اجاری نشان می‌دهد در خرداد امسال، شاخص اجاره‌بها در شهر تهران ۴۷ درصد و در کل مناطق شهری کشور ۵۱.۶ درصد نسبت به خرداد سال قبل رشد داشته است.

با توجه به اینکه طبق قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها، سقف افزایش قیمت اجاره‌بها برای همه مناطق شهری کشور تعیین شده است، قرارداد‌های اجاره در یک سال آتی باید با افزایش قیمت کمتر از تورم سالانه بازار اجاره یا تورم مصرف‌کننده افزایش پیدا کند و این موضوع می‌تواند به کاهش ارتفاع شاخص اجاره مسکن کمک کند.

منبع: زنهار

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->