بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم وزیر خارجه تاجیکستان از آمادگی کشورش برای مشارکت در بازسازی افغانستان خبر داد وزیر خارجه عمان در مجمع گفت‌وگوی تهران: مسقط به مسیر گفت‌وگو پایبند است محسنی اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم عراقچی: صلح و امنیت در منطقه ما بدون رسیدگی صادقانه به مسئله فلسطین امکان‌پذیر نیست | ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازگشت ترامپ به سیاست خارجی ریگان؟ مسئول دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت در استان: خراسان رضوی یکی از قطب‌های رسانه‌ای شرق کشور است ۱۰ همت سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده واریز می‌شود سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی: حوزه روابط عمومی صرفاً خبر نیست؛ می‌توانیم گفت‌و‌گو و تعامل داشته باشیم پزشکیان: منزل مادر شهید رئیسی در مشهد از معمولی هم کمتر بود | شهید جمهور مدیری خستگی‌ناپذیر بود نشست خبری سخنگوی دولت در مشهد | مهاجرانی: باید مرجعیت خبر را به داخل کشور برگردانیم، امروز باید برای ایران سینه سپر کنیم + فیلم تجلیل از ۸ خانواده‌ شهید خدمت با حضور رئیس‌جمهور و مشاور و دستیار رهبری + فیلم گفت‌وگوی تلفنی هاکان فیدان با عراقچی شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد یحیی سریع: یگان موشکی یمن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو را با موشک و پهپاد هدف قرار داد وزیر خارجه آمریکا: ترامپ خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک است قالیباف: هدف از سفر به اندونزی رساندن صدای مظلومیت مردم غزه بود سفارت ایران در لندن از آزادی ۳ تن از اتباع ایرانی دستگیرشده در انگلیس خبر داد حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی
سرخط خبرها

تاکید روحانی بر اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی در گفتگو با وزیر بهداشت

  • کد خبر: ۲۳۷۵۲
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۲
تاکید روحانی بر اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی در گفتگو با وزیر بهداشت
رئیس‌جمهور گفت: اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند و از سرگیری فعالیت کسب و کار‌ها به منزله نادیده گرفتن رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور، رو دوشنبه در گفت‌و‌گوی تلفنی با دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن دریافت گزارش روند وضعیت بهداشت و درمان کشور در سومین روز از اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند و از سرگیری فعالیت کسب و کار‌های کم‌ریسک در استان‌های کشور، افزود: اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند نباید موجب سهل انگاری در اعمال محدودیت‌های لازم و نظارت و کنترل‌ها باشد و مسیر در پی گرفته شده تاکنون درمورد اجرای پروتکل‌های بهداشتی باید همچنان با قوت و قدرت ادامه یابد.

 

وی بر اجرای دقیق طرح فاصله‌گذاری هوشمند در کشور با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی از سوی کسبه و اصناف تاکید و خاطرنشان کرد: دولت به صورت متوازن با اولویت قرار دادن سلامت مردم به فکر وضعیت اقتصادی و معیشت آنان نیز هست و از سرگیری فعالیت کسب و کار‌های ضروری نباید منجر به آسیب به سلامت مردم شود.

 

رئیس‌جمهور با ابراز خرسندی از روند کاهشی آمار ابتلا به ویروس کرونا و همچنان فوتی‌ها در استان‌های کشور، بار دیگر بر نظارت دقیق بر رعایت اجرای کامل پروتکل‌های بهداشتی در کسب و کار‌ها تاکید کرد و دستور داد که گزارش مربوطه به صورت روزانه تهیه و به مراجع ذیربط اعلام شود.

 

روحانی با تاکید بر ضرورت تشویق اصنافی که پروتکل‌های بهداشتی را اجرا می‌کنند، دستور داد که برای تشویق واحد‌های صنفی که پروتکل‌های بهداشتی را برای حفظ سلامت مردم رعایت می‌کنند با همکاری وزارت بهداشت، اصناف و دستگاه‌های دیگر تمهیدات لازم اندیشیده شود.

 

وی همچنین با دعوت دوباره از مردم برای درخانه ماندن و اجتناب از تردد‌های غیر ضروری در سطح شهرها، ضرورت ادامه مسیر اطلاع رسانی درست و اقناع‌سازی مردم در پایبندی به شعار " درخانه ماندن" را مورد تاکید قرار داد.

 

دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن ارائه گزارش کاملی از وضعیت ابتلا و درمان بیماران کرونایی و همچنین آمار بهبودیافتگان و فوتی‌ها در روز سوم اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند در استان‌های کشور به جز استان تهران، گفت: خوشبختانه شاهد روند کاهشی در کشور هستیم و ابتلا به ویروس کرونا نیز شیب نزولی داشته است.

 

وی تاکید کرد: اگر همکاری و همراهی مردم در اجرای پروتکل‌های بهداشتی، درخانه ماندن و پرهیز از تردد‌های غیر ضروری در سطح شهر‌ها ادامه یابد و هچنین با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی از سوی کسب و کارها، می‌توانیم امیدوار باشیم که طی روز‌های آینده در آمار ابتلا به ویروس و فوتی‌ها شاهد کاهش قابل توجهی باشیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه با همکاری همه نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی و نظارتی ذیربط، نظارت‌ها به صورت دقیق اعمال می‌شود، تصریح کرد: همه تلاش ما بر این است که تمامی کسب و کار‌ها با دقت و به صورت کامل پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->