نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حماس خواستار فشار حداکثری بر رژیم اشغالگر جهت توقف نسل‌کشی در غزه شد گاردین: نژادپرستی ساختاری دلیل انفعال اروپا در قبال غزه است امضای ۱۰ تفاهم‌نامه و سند همکاری میان ایران و ارمنستان در ایروان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه: آمادگی ما نسبت به ۲ ماه قبل افزایش داشته است برگزاری نشست خصوصی پزشکیان و پاشینیان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مطرح کرد: از بحران آب و مصرف مازوت تا حضور نایب‌رئیس‌های مجلس در ایام پایانی صفر در مشهد + فیلم مدودوف: رهبران اروپایی نتوانستند ترامپ را شکست دهند آمریکا ناوشکن‌های خود را به آب‌های ونزوئلا اعزام کرد | مادورو: ۴.۵ میلیون نیرو بسیج می‌کنیم نگاهی به ادعاهای ترامپ درباره پایان دادن به ۶ جنگ مراسم استقبال رسمی از پزشکیان در ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ در پایین‌ترین سطح محبوبیت در دوران ریاست‌جمهوری‌اش نماینده مردم مشهد در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم: هیچ جریان سیاسی نباید از رهبری جلو بزند یا عقب بماند | تأکید بر همدلی ملی در شرایط حساس کشور
سرخط خبرها

تاکید روحانی بر اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی در گفتگو با وزیر بهداشت

  • کد خبر: ۲۳۷۵۲
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۲
تاکید روحانی بر اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی در گفتگو با وزیر بهداشت
رئیس‌جمهور گفت: اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند و از سرگیری فعالیت کسب و کار‌ها به منزله نادیده گرفتن رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور، رو دوشنبه در گفت‌و‌گوی تلفنی با دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن دریافت گزارش روند وضعیت بهداشت و درمان کشور در سومین روز از اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند و از سرگیری فعالیت کسب و کار‌های کم‌ریسک در استان‌های کشور، افزود: اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند نباید موجب سهل انگاری در اعمال محدودیت‌های لازم و نظارت و کنترل‌ها باشد و مسیر در پی گرفته شده تاکنون درمورد اجرای پروتکل‌های بهداشتی باید همچنان با قوت و قدرت ادامه یابد.

 

وی بر اجرای دقیق طرح فاصله‌گذاری هوشمند در کشور با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی از سوی کسبه و اصناف تاکید و خاطرنشان کرد: دولت به صورت متوازن با اولویت قرار دادن سلامت مردم به فکر وضعیت اقتصادی و معیشت آنان نیز هست و از سرگیری فعالیت کسب و کار‌های ضروری نباید منجر به آسیب به سلامت مردم شود.

 

رئیس‌جمهور با ابراز خرسندی از روند کاهشی آمار ابتلا به ویروس کرونا و همچنان فوتی‌ها در استان‌های کشور، بار دیگر بر نظارت دقیق بر رعایت اجرای کامل پروتکل‌های بهداشتی در کسب و کار‌ها تاکید کرد و دستور داد که گزارش مربوطه به صورت روزانه تهیه و به مراجع ذیربط اعلام شود.

 

روحانی با تاکید بر ضرورت تشویق اصنافی که پروتکل‌های بهداشتی را اجرا می‌کنند، دستور داد که برای تشویق واحد‌های صنفی که پروتکل‌های بهداشتی را برای حفظ سلامت مردم رعایت می‌کنند با همکاری وزارت بهداشت، اصناف و دستگاه‌های دیگر تمهیدات لازم اندیشیده شود.

 

وی همچنین با دعوت دوباره از مردم برای درخانه ماندن و اجتناب از تردد‌های غیر ضروری در سطح شهرها، ضرورت ادامه مسیر اطلاع رسانی درست و اقناع‌سازی مردم در پایبندی به شعار " درخانه ماندن" را مورد تاکید قرار داد.

 

دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن ارائه گزارش کاملی از وضعیت ابتلا و درمان بیماران کرونایی و همچنین آمار بهبودیافتگان و فوتی‌ها در روز سوم اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند در استان‌های کشور به جز استان تهران، گفت: خوشبختانه شاهد روند کاهشی در کشور هستیم و ابتلا به ویروس کرونا نیز شیب نزولی داشته است.

 

وی تاکید کرد: اگر همکاری و همراهی مردم در اجرای پروتکل‌های بهداشتی، درخانه ماندن و پرهیز از تردد‌های غیر ضروری در سطح شهر‌ها ادامه یابد و هچنین با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی از سوی کسب و کارها، می‌توانیم امیدوار باشیم که طی روز‌های آینده در آمار ابتلا به ویروس و فوتی‌ها شاهد کاهش قابل توجهی باشیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه با همکاری همه نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی و نظارتی ذیربط، نظارت‌ها به صورت دقیق اعمال می‌شود، تصریح کرد: همه تلاش ما بر این است که تمامی کسب و کار‌ها با دقت و به صورت کامل پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->