بیش از ۲۵ درصد نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است ماجرای گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | گلوله‌های احتکار بر تن مردم سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید به مسائل کوچک و پیش‌پا افتاده در شورا اهمیت دهیم| در هر جلسه شورا باید طرح جدیدی را برای مردم ارائه دهیم رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: افزایش ۲ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت خدمات شهری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت، سهم مشهد در مالیات بر ارزش افزوده را مشخص کند + فیلم ۳۰ تصویر، ۵۰ قاب، یک افتخار مشترک | تصاویر شهدای فتح‌المبین قاب‌های مفاخر شهری مشهد را مزین کردند آغاز جشنواره گل‌های لاله در مشهد | بوستان ملت و باغ گل‌ها میزبان هزاران بوته گل لاله آلودگی هوای مشهد برای سومین روز پیاپی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری‌ها پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید باشند معاون اول رئیس جمهور وارد مشهد شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | مسائل شهر مشهد جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران بررسی می‌شود شهردار مشهد مقدس تاکید کرد: «کار برای مردم»؛ بیشتر از قبل آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد
سرخط خبرها

زمان بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار امام خمینی(ره) به بولوار نماز اعلام شد

  • کد خبر: ۲۳۷۷۸۲
  • ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
زمان بهره‌برداری از پروژه  اتصال بولوار امام خمینی(ره) به بولوار نماز اعلام شد
بخش شمالی پروژه انقلاب در انتهای تابستان و بخش جنوبی آن تا انتهای سال افتتاح می‌شود.
علیرضا ظهیری
خبرنگار علیرضا ظهیری

به گزارش شهرآرانیوز، بهمن ماه سال گذشته بود که عملیات اصلاح و مقاوم‌سازی تقاطع انقلاب اسلامی و اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز با هدف کاهش بار ترافیکی بزرگراه شهید سلیمانی، میدان انقلاب و خیابان امام خمینی (ره)، ایجاد مسیر ویژه ورود اتوبوس‌های برون شهری به داخل پایانه مسافربری امام رضا (ع) و اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بخش جنوبی شهرمان آغاز شد و اکنون عملیات با سرعت خوبی در حال انجام است، به طوری که براساس وعده مدیران شهری مشهد بهره‌برداری از این پروژه به صورت دو مرحله‌ای در تابستان و زمستان امسال انجام می‌شود.

مدیرکل نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی شهرداری مشهد با اشاره به اهمیت این پروژه در راستای ایمنی و تسهیل در رفت‌وآمد زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی گفت: پروژه تقاطع انقلاب اسلامی شامل ۷ کیلومتر اجرای مسیر و اصلاح هندسی در قالب دوازده مسیر و لوپ دسترسی شامل دسترسی مستقیم جداگانه از بزرگراه شهید سلیمانی به پایانه امام رضا (ع) و بولوار امام خمینی (ره)، بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز و بزرگراه در دو مسیر مجزا، دسترسی اختصاصی پایانه اتوبوس‌رانی انقلاب، مسیرکندرو شرقی-غربی و برعکس بزرگراه، ایجاد مسیر دسترسی بزرگراه شهید سلیمانی به بولوار نماز و برعکس است.

مجتبی زمانیان افزود: این پروژه همچنین شامل تقویت و بهسازی لرزه‌ای پل انقلاب و بهسازی و اجرای ۸۰۰ متر طول از مسیل کال اقبال نیز هست.

گشایش‌های متعدد در پروژه انقلاب

وی ایجاد نزدیک‌ترین راه دسترسی از حرم مطهر رضوی به بزرگراه شهید سلیمانی و بولوار نماز با هدف رفاه سفر زائران و مجاوران و به حداقل رساندن بار سفر‌های اتوبوس‌های برون شهری در تقاطع با ایجاد دسترسی‌های جداگانه برای پایانه مسافربری امام رضا (ع) را از جمله اهداف در نظر گرفته برای اجرای این پروژه برشمرد و افزود: همچنین ایجاد دسترسی مستقیم به پایانه مسافربری درون شهری انقلاب اسلامی، کاهش ترافیک میدان انقلاب و جلوگیری از توقف و پارک غیر مجاز به ویژه اتوبوس‌ها در حاشیه میدان با تغییر کاربری به چهارراه درانت‌های خیابان امام خمینی (ره) و دسترسی آسان و سریع از بولوار شهید سلیمانی به بولوار نماز و برعکس از دیگر اهداف ترسیم شده در این پروژه است.

به گفته مدیرکل نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی شهرداری مشهد در جریان اجرای این پروژه، عملیات خاکبرداری به میزان ۱۳۲ هزار مترمکعب، عملیات خاکریزی به میزان ۶۲ هزار مترمکعب، عملیات پخش آسفالت به میزان ۶۲ هزار تن، بتن‌ریزی به میزان ۱۶ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، عملیات آرماتور بندی به میزان ۸۰۰ تن و اجرای ۱۴ هزار متر طول عملیات جدول‌گذاری و کانال‌کشی انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه هزینه این پروژه بالغ بر ۲۱۰۰ میلیارد ریال و پیمانکار این پروژه سازمان عمران شهرداری است، اظهار کرد: عملیات اجرایی این پروژه از دهه فجر سال گذشته آغاز شده و همچنین عملیات تملک زمین‌ها برای اجرای مسیر دسترسی ضلع جنوبی بزرگراه شهید سلیمانی برای اجرای عملیات ساخت مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز در دست اقدام است.

پیشرفت فیزیکی ۱۶ درصدی

زمانیان تأکید کرد: هم اکنون عملیات عمرانی این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۱۶ درصدی در حال انجام است و براساس برنامه زمان‌بندی امیدواریم این پروژه در بخش شمالی (بزرگراه شهید سلیمانی) در نیمه نخست امسال و بخش جنوبی تا پایان سال ۱۴۰۳ به پایان برسد و شاهد تسهیل سفر زائران و مجاوران بارگاه رضوی در ضلع جنوبی بزرگراهی شهر مشهد و ایجاد مسیری مناسب برای ساکنان منطقه سیدی به مرکز شهر باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->