کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود ۳۷ درصد حجم سد‌های کشور خالی است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) این محصولات بهداشتی غیرمجاز کودکان و نوزادان را نخرید + عکس واژگونی پراید در محور راور _ مشهد ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۲۱۹۰ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۲ نفر در تصادفات شبانه‌روز گذشته مصدوم شدند (۱۷ تیر ۱۴۰۳) راهکار‌هایی برای جلوگیری از گرمازدگی شناسایی ۱۱۵ کودک‌ کار جدید در خراسان‌رضوی | کودکان اتباع بیشترین سهم را در خیابان‌ها دارند برای پیشگیری از مسمومیت با سم بوتولیسم، غذا‌های کنسروی را حداقل ۲۰ دقیقه بجوشانید پلمب ۳۰ مرکز متخلف و غیرمجاز در حوزه دندانپزشکی در مشهد و خراسان‌رضوی پیش‌بینی بارش باران در برخی استان‌های کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) تجمع معتادان در پروژه نیمه کاره بوستان در خیابان ۲۲ بهمن مشهد
سرخط خبرها

برای پیشگیری از مسمومیت با سم بوتولیسم، غذا‌های کنسروی را حداقل ۲۰ دقیقه بجوشانید

  • کد خبر: ۲۳۷۷۹۱
  • ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
برای پیشگیری از مسمومیت با سم بوتولیسم، غذا‌های کنسروی را حداقل ۲۰ دقیقه بجوشانید
عضو هیئت علمی گروه سم شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای پیشگیری از مسمومیت افراد با سم بوتولیسم، لازم است که غذا‌های کنسروی حداقل ۲۰ دقیقه جوشانده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بیتا دادپور اظهار کرد: بوتولیسم یک نوع کشنده‌ی مسمومیت است که عامل آن باکتری به نام کلستریدیوم بوتولینیوم بوده و این باکتری می‌تواند از طریق مصرف غذا‌های کنسرو شده خانگی یا بازاری وارد بدن انسان شود.

وی افزود: باکتری کلستریدیوم بوتولینیوم در محیط بی هوازی رشد کرده و در صورتی که فرد دچار مسمومیت شود، علائم خطرناکی ایجاد می‌کند. علائم اولیه این مسمومیت، شامل علائم گوارشی ازجمله تهوع، اسهال و استفراغ و گاهی یبوست است و بدنبال آن فرد دچار علایم دیگری از جمله پتوز یا افتادگی پلک، دو بینی، گشاد شدن مردمک، گرفتگی صدا، اختلال بلع و متعاقب آن علایم درگیری تنفسی و فلج اندام‌ها را پیدا می‌کند و چنانچه پیش از پیشرفت بیماری، بسرعت به بیمارستان مراجعه کند، با تجویز آنتی توکسین می‌توان از پیشرفت این فلج پایین رونده پیشگیری کرد.

دکتر دادپور تاکید کرد: برای پیشگیری از مسمومیت با سم بوتولیسم، علاوه بر اینکه باید غذای کنسرو شده دست کم به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده شود، بهتر است از مصرف غذا‌های کنسرو شده خودداری و غذا‌ها تا حد امکان به صورت تازه مصرف و از نگهداری طولانی مدت غذا‌ها در ظروف در بسته و در محیط معمولی خودداری کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->