درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه! ۲۰ قاضی فعال در مدارس مشهد فعالیت ۱۷ ناظر ذبح شرعی در کشتارگاه‌های مشهد هم‌زمان با عید قربان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور

  • کد خبر: ۲۳۷۹۱۵
  • ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۱
جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری ۲ دختر نوجوان که با رویای مهاجرت اقدام به ارتکاب قتل خواهر و مادر یکی از دختران نوجوان کرده بودند، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی ولی‌پورگودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: اردیبهشت‌ماه امسال، رسیدگی به پرونده قتل یک مادر و دختر نوجوان با قرص برنج در دستورکار تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت که در جریان بررسی‌هایی که همکاران من در این پرونده انجام داده بودند، مشخص شد دختر بزرگ این خانواده با انگیزه مالی با همدستی دوست صمیمی‌اش دست به جنایت زده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره شناسایی دوست این دختر و دستگیری وی، ادامه داد: این فرد در جریان بازجویی‌ها گفت که با دختر بزرگ خانواده دوست صمیمی بوده و به همین دلیل نیز برای درس خواندن و آزمون کنکور این اواخر زیاد به خانه‌شان رفت و آمد داشته است. در این میان این دو نفر با رؤیاپردازی‌هایی که داشتند با یکدیگر تصمیم گرفتند اعضای خانواده‌اش را با سم به قتل برسانند و سپس تمام اموال را تصاحب و در نهایت از ایران مهاجرت کنند.

وی با اشاره به ادامه اظهارات متهم گفت: این دو نفر در همین راستا نیز به خیابان ناصرخسرو رفته و آرسنیک غیرمجاز خریده‌اند. پس از آن به خانه رفته و سم را به اعضای خانواده خورانده‌اند، اما متوجه شدند که سم اثری نشده و در واقع فروشنده جنس تقلبی به آنان فروخته بود. دو نفر بار دیگر به بازار تهران رفته و این‌بار قرص برنج خریدند. در شب حادثه با شگرد‌های مختلف و از پیش طراحی‌شده با کمک دختر خانواده، قرص برنج را به خانواده این دختر خوراندند که اقدامشان باعث مرگ مادر و دختر خانواده شد، اما پدر خانواده جان سالم به‌در برد.

ولیپور گودرزی با بیان اینکه متهمان پس از ارتکاب جنایت عذاب وجدان شدیدی گرفته و بسیار ترسیده بودند، گفت: گرچه دو متهم سعی در عادی‌سازی شرایط داشتند، اما از سوی پلیس دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی با روش‌های علمی و بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم هویت فردی را که در خیابان ناصرخسرو به این دو دختر ۱۸ساله قرص برنج فروخته بود، شناسایی کردند و سرانجام ظهر روز گذشته مخفیگاه مرد قرص‌فروش را شناسایی کرده و در یک عملیات منسجم موفق به بازداشت او شدند.

وی با اشاره به انجام بازجویی از متهم دستگیر شده، گفت: متهم پس از انتقال به اداره دهم پلیس آگاهی صراحتاً به شش مرتبه فروش انواع قرص‌های مرگبار از جمله قرص برنج به دو دختر ۱۸ساله در خیابان ناصرخسرو اعتراف کرد. همچنین در بررسی‌های بیشتر هم مشخص شد که این دو دختر جوان در گذشته با شگرد‌های مختلف ۹ بار به جان اعضای خانواده در تهران و شمال کشور سوءقصد کرده‌اند.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی، متهمان جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده و کشف جرائم احتمالی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفتند.

وی همچنین در پایان تاکید کرد که توزیع و خرید و فروش قرص برنج در سطح کشور ممنوع است و با توجه به اینکه از سال ۱۳۹۰ قرص برنج از جانب ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، کالای ممنوعه اعلام شده است، خرید و فروش و استفاده از آن نیز مشمول مجازات است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->