از ۳۰ سال زندگی با خسیس‌ترین مرد ایران تا اظهارات تکان‌دهنده زن میانسال در کلانتری گلشهر مشهد اقدام شجاعانه شهروند وظیفه‌شناس مشهدی از یک ماجرای جنایی پرده برداشت دستگیری سرکرده باند سرقت از خودروها در الهیه مشهد| جابجایی کامپیوتر‌های سرقتی خودرو در پست خصوصی! اولین کنگره بین‌المللی تروما ایران در مشهد برگزار خواهد شد | کودکان زیر ۷ سال نسبت به تروما، آسیب‌پذیرترند توهین شاه به مردم: ایرانی‌ها ضعیف‌النفس و غرغرو هستند خودکشی در خراسان رضوی نصف میانگین کشوری است | ۸۰ درصد خودکشی‌های ایران مربوط به جوانان ۲۰ تا ۴۰ ساله است ماجرای جوان تحصیل‌کرده‌ای که از عشق زیاد، آدم‌ربا شد! فرزندکشی با ضربات چکش | خشم پدر، جان پسر را گرفت شیک، اما ناعادلانه اصلاح سیستم گرمایشی در ۱۷۱ مدرسه خراسان رضوی | ۷۰ مدرسه در مشهد از سرویس استفاده می‌کنند + فیلم ۲۹ بیمار تب دنگی شناسایی شد | نگرانی از نهفتگی علائم در هرمزگان اول مهر، آغاز تحصیل یک میلیون و ۵۸۰ هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی | ثبت‌نام بیش از ۱۱۵ هزار کلاس‌اولی در استان ثبت‌نام یک میلیون دانش‌آموز هنوز انجام نشده است مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) با برنامه‌ریزی‌های جدید، مدارس خراسان رضوی بدون معلم نخواهند ماند آغاز ثبت نام آزمون وکالت سال ۱۴۰۴ از امروز (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان به زودی به پایان می‌رسد نقش مهم خانواده در کاهش اضطراب جدایی کلاس‌اولی‌ها | با اضطراب جدایی کلاس‌اولی‌ها برای ورود به مدرسه چه کنیم؟ انجام عمل قلب مصنوعی در یک بیمارستان خصوصی برای اولین بار در مشهد | زندگی دوباره در انتظار دریافت‌کنندگان قلب مصنوعی ۳ ویتامینی که دیابتی‌ها زیاد نباید بخورند کنترل قندخون با خوردن نان فریز شده گزارشی از زایشگاه بیمارستان قائم (عج) مشهد و وضعیت مادران باردار و همراهانشان | جریان آدرنالین، پشت در‌های زایشگاه! دستگیری ۲ کلاهبردار شبکه هرمی با ۱۸ میلیارد تومان کلاهبرداری (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) محموله قاچاق داروی تزریقی به ارزش ۹ میلیارد ریال در سبزوار کشف شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) توضیحات وزیر کار در مورد تجمیع صندوق‌های بازنشستگی گشت‌وگذار یک قلاده خرس قهوه‌ای و توله‌هایش در جنگل‌های رودبار + ویدئو بیابان زدایی با مشارکت مردم؛ ضرورتی برای امروز و  فردا   فرود اضطراری پرواز ازمیر_تهران در ارومیه به دلیل وخامت حال دو مسافر (۲۳ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابتلای ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی (۱۸ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۸۰۹۱
  • ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸
ابتلای ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی (۱۸ تیر ۱۴۰۳)
بر اساس گزارش مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از ابتدای سال جاری تا دیروز، ۱۴۶ مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شهنام عرشی درباره آخرین وضعیت ابتلا به تب دنگی در کشور اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا تاریخ ۱۷ تیرماه، ۱۴۶ مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است.

وی افزود: مطابق بررسی اپیدمیولوژیکی انجام شده برای بیماران، اکثریت موارد تشخیص داده شده سابقه سفر به کشور امارات متحده عربی داشته‌اند و در این کشور به بیماری مبتلا شده‌اند. اکثر بیماران دارای سابقه سفر به کشور امارات بوده‌اند و تعداد هفت مورد از بیماران سابقه سفر به کشور‌های پاکستان، عمان و بنین (غرب آفریقا) داشته‌اند. از بین ۱۴۶ بیمار تب دانگ، ۱۱ بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور هستند که در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان تشخیص داده شده‌اند و انتقال محلی محسوب می‌شوند.

عرشی ادامه داد: طی سال جاری از ابتدای تشخیص بیماری در کشور تاکنون یک مورد مرگ گزارش شده است و وضعیت عمومی سایر بیماران پایدار است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر پشه آئدس در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان (چابهار و کنارک)، بوشهر (عسلویه و کنگان) و گیلان گسترش دارد.

بیماری دانگ یا تب دنگی توسط پشه‌ها انتشار می‌یابد. این پشه‌ها در نزدیکی محل زندگی انسان رشد می‌کنند. هنگامی که یک پشه، فردی آلوده به ویروس مولد تب دنگی را نیش می‌زند، ویروس وارد بدن پشه می‌شود سپس هنگامی که پشه آلوده فرد دیگری را نیش می‌زند، ویروس وارد جریان خون آن فرد می‌شود. درد عضله، استخوان و مفصل‌ها، حالت تهوع، استفراغ، درد پشت چشم‌ها، تورم غدد لنفاوی و راش از علائم ابتلا به تب دنگی است. افرادی که سابقه سفر به استان‌های ذکر شده را دارند در صورت بروز این علائم حتماً باید به پزشک مراجعه کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->