عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری
سرخط خبرها

قتل راننده تهرانی با یک گلوله در سرش

  • کد خبر: ۲۳۸۱۳۸
  • ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۶
قتل راننده تهرانی با یک گلوله در سرش
کشف جسد یک راننده اینترنتی که با اسلحه به سرش شلیک شده بود، یک سناریوی پیچیده را مقابل تیم جنایی قرار داد و در نخستین گام همسر مقتول به‌عنوان مظنون اصلی پرونده دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بامداد امروز دوشنبه هجدهم تیرماه رهگذران در خیابان کوروش غربی منطقه جنت‌آباد شمالی تهران با جسد مردی جوان که از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود، روبه‌رو شدند. بلافاصله پس از گزارش این موضوع به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به‌همراه قاضی موسی رضازاده بازپرس ویژه قتل شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی در محل حاضر شدند و تحقیقات اولیه را آغاز کردند.

در بررسی‌های اولیه مشخص شد که مرد جوان از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و در دم جان خود را از دست داده است. همچنین کنار جسد یک کیف پزشکی حاوی لوازم پزشکی کشف شد که این موضوع ظن تیم تحقیق را به‌سوی یک اقدام جنایتکارانه و احتمالا توسط فردی آشنا به امور پزشکی برانگیخت.

با توجه به تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی گسترده، همسر مقتول که پرستار خانگی بود، به‌عنوان مظنون اصلی این پرونده هدف بازجویی قرار گرفت. زن جوان در ابتدا اظهارات ضدونقیضی راجع به زمان و مکان حضور خود در شب جنایت ارائه کرد، اما اقدامات فنی و اطلاعاتی نشان می‌داد که او در زمان وقوع قتل در نزدیکی خیابان کوروش غربی حضور داشته و از گذشته با همسرش نیز که راننده تاکسی اینترنتی بوده اختلافاتی داشته است.

با توجه به این تناقض‌گویی و مدارک موجود، تیم جنایی به همسر مقتول به‌عنوان مظنون اصلی قتل مشکوک و وی با دستور بازپرس جنایی بازداشت شد.

پس از تحقیقات میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی مأموریت یافتند با اقدامات فنی و بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف صحنه جرم، بررسی‌های خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

با دستور قاضی موسی رضازاده از شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->