ورود سیروس مقدم به دنیای ماورایی تلویزیون لحظاتی از لندن قدیم در نمایش موزیکال «الیور توئیست» چهره‌های فرهنگی در رأس شورای صیانت خانه سینما بحران ایده‌ها و مردپوشی؛ ترکیبی آشنا در سینمای کمدی ایران بازگشت غافلگیرکننده نادر سلیمانی به تئاتر پس از سال‌ها صفری: مجنون، یک فیلم جنگی نیست، نمایش رشادت و ایستادگی مردم پای وطن است + فیلم بازیگر «گیل‌دخت» به «شب امتحان» پیوست نخستین اکران بین‌المللی «یوز» در کانادا روایتی از لحظات سخت تصمیم‌گیری در عملیات خیبر | اکران مردمی «مجنون»، پرافتخارترین اثر جشنواره فیلم فجر در مشهد+ فیلم بزرگداشتی برای رابرت ردفورد در جشنواره ساندنس پشت‌صحنه سریال «پسران هور» در شبکه یک + زمان پخش مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنج‌شنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) «رادیون»؛ بازخوانی عشق و نوستالژی در قالب یک فیلم کوتاه مشهدی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ واکنش وزیر ارشاد به حواشی بازداشت بازیگر معروف تیزر فیلم «بچه مردم» هم‌زمان با آغاز اکران رونمایی شد + فیلم فرزاد حسنی: مجری خوب مجری «کم‌خطر» است! گمانه‌زنی‌ها درباره حضور فریبا کوثری در سریال «سلمان فارسی»
سرخط خبرها

آخرین وضعیت بیماری «جمال شورجه» از زبان خودش

  • کد خبر: ۲۳۸۴۰۱
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
آخرین وضعیت بیماری «جمال شورجه» از زبان خودش
«جمال شورجه» کارگردان سینما می گوید: حالم زیاد مساعد نیست، پس از بهبود و سلامت وضعیت جسمانی، کار می‌سازم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جمال شورجه کارگردان آثار حوزه دفاع مقدس و مقاومت همچون «سی و سه روز» و «حماسه مجنون» می‌گوید: حالم که بهتر شود، کارم را خواهم ساخت. اما این روز‌ها حال مساعدی ندارم و توانش را هم ندارم که بتوانم فیلمم را بسازم.

این کارگردان سینما درباره حضور پیشکسوتان و بازگشت دوباره آنها به عرصه‌های هنر به ویژه سینما، تلویزیون و تئاتر، آن را اقدامی شایسته عنوان کرد و اظهار داشت: هر چه پیش آید خیر است. خیلی کار خوبی کردند که مسیر بازگشت دوباره پیشکسوتان به عرصه‌های مختلف هنر را باز کردند.

وی خاطرنشان کرد: مردم فکر می‌کنند هنرمندان ما فقط سلبریتی‌ها و چهره‌ها هستند در حالی که هنرمندان اصلی ما همین مردم هستند. عرصه فرهنگ و هنر کشور، پیشکسوتان بسیاری را به جامعه تحویل داده که باید قدردان همه آنها بود و کار‌های خوبی در حمایت از این عزیزان در «دولت مردمی» انجام شد و انتظار می‌رود این حمایت‌ها استمرار داشته باشد.

شورجه گفت: دولت سیزدهم و خود رئیس جمهور شهید حمایت‌های زیادی از هنرمندان به ویژه پیشکسوتان داشتند که امیدواریم دولت چهاردهم دنبال‌کننده این مسیر باشد تا دوباره شاهد شکوفایی و بازگشت رونق به هنر در عرصه‌های مختلف آن باشیم.

فیلم‌نامه سریال «حضرت موسی (ع)» را مرحوم فرج‌الله سلحشور کارگردان سریال «یوسف پیامبر (ع)» نوشته است که بعد از درگذشت او، جمال شورجه مسئولیت ادامه کار او و کارگردانی سریال «حضرت موسی (ع)» بر عهده گرفت، اما به دلیل بیماری که برای شورجه هم در ادامه این مسیر به وجود آمد، قرار شد کارگردانی جدید مسئولیت کار را بر عهده گیرد و در نهایت ابراهیم حاتمی‌کیا انتخاب شد.

جمال شورجه، فیلم‌هایی همچون «سی و سه روز»، «وعده دیدار»، «باشگاه سری»، «خلبان»، «دایره سرخ»، «عبور از خط سرخ»، «حماسه مجنون»، «لبه تیغ»، «عملیات کرکوک»، «شب دهم» و «روزنه» را در کارنامه هنری خود دارد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->