هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا اینترنت استارلینک در ایران فعال می‌شود؟ | کمک ایلان ماسک به رژیم صهیونیستی؟!
سرخط خبرها

اختصاص ۵ میلیارد دلار برای توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی در ایران

  • کد خبر: ۲۳۸۵۳۵
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۰
  • ۱
اختصاص ۵ میلیارد دلار برای توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی در ایران
نشست شورای ملی راهبردی هوش مصنوعی در ایران با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و سرپرست ریاست‌جمهوری برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز - یکی از مهم‌ترین تصمیمات این نشست اختصاص ۵ میلیارد دلار اعتبار برای ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه هوش مصنوعی بود. این اعتبار با حمایت صندوق توسعه ملی و بخش خصوصی تأمین خواهد شد. روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، دراین‌باره توضیح داد: «تأمین منابع کافی در حد ۵ میلیارد دلار با حمایت صندوق توسعه ملی و بخش خصوصی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم، شامل ابزار‌های پردازشی مناسب، از موارد مهمی بود که در این نشست مطرح شد.»

علاوه‌بر تأمین منابع مالی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش خصوصی برای توسعه مدل‌های بزرگ و الگوریتم‌های پیشرفته در حوزه هوش مصنوعی از دیگر محور‌های این نشست بود. هماهنگی بین وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط، به‌ویژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با سازمان ملی هوش مصنوعی از دیگر مباحث مطرح‌شده در این نشست بود. دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اهمیت این موضوع گفت: «مسئله سوم هماهنگی بین وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌ها، ازجمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با سازمان ملی هوش مصنوعی برای آماده‌سازی توزیع بستر داده‌های برچسب‌زنی مناسب بود که در این نشست مطرح شد.»

این درحالی است که دیروز، سه‌شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۳، شاهد تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی بودیم. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در پایان این نشست؛ ابراز امیدواری کرد که با تکمیل فرایند این اولویت‌ها، شاهد رونق زیست‌بوم فناوری، نوآوری و اقتصاد هوش مصنوعی در کشور باشیم. وی پیش‌بینی کرد که طی سال آینده، شاهد اثر و کاربرد‌های گسترده این حوزه در زندگی مردم خواهیم بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
0
0
از کسیه خلیفه میبخشی هوش مار را گرفتید پول به هوش مضنوعی پرداخت میشه خدا میداند این دلارها بجیب کدام از خدا بی خبر میره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->