نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟ نظارت‎های دقیق‌تر بر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم آرایشی بطری‌های نوشیدنی در آزمون بهداشت مردود شدند استرداد کلاهبردار ۳۵۰ میلیاردی به کشور فراسالمندی در انتظار کشور | یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را شاخص‌های اساسی جمعیت‌شناسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش دما از ابتدای هفته آینده
سرخط خبرها

کنکور گروه علوم تجربی ۱۴۰۳ آغاز شد

  • کد خبر: ۲۳۸۷۵۰
  • ۲۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۷
کنکور گروه علوم تجربی ۱۴۰۳ آغاز شد
با برگزاری آزمون اختصاصی گروه آزمایشی علوم تجربی در صبح امروز جمعه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۳، نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به ایستگاه پایانی رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در گروه علوم ریاضی و فنی در صبح پنجشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۳، در گروه علوم انسانی در صبح پنجشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۳، در گروه هنر در بعدازظهر پنجشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۳ در گروه زبان‌های خارجی در بعدازظهر پنجشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۳ و در گروه علوم تجربی در صبح جمعه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

۹۸۴ هزار و ۲۱۴ نفر در نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۲۰ هزار و ۵۵۷ نفر زن و ۳۶۳ هزار و ۶۵۷ نفر مرد هستند. به این ترتیب ۶۳ درصد داوطلبان را زنان و ۳۷ درصد داوطلبان را مردان تشکیل می‌دهند.

بر اساس آمار در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی ۱۲۵ هزار و ۱۱۹ نفر، در گروه آزمایشی علوم انسانی ۲۷۰ هزار و ۷۵۲ نفر، در گروه آزمایشی هنر ۴۶ هزار و ۳۱ نفر، در گروه آزمایشی زبان‌های خارجی ۷۰ هزار و ۹۲۲ نفر و در گروه آزمایشی علوم تجربی ۴۷۱ هزار و ۳۹۰ نفر شرکت کرده‌اند.

نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ در ۴۰۸ شهرستان، ۵۲۵ حوزه امتحانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و یک هزار و ۷۴۷ حوزه فرعی برگزار شده است.

آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی پرجمعیت‌ترین آزمون در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ است. در این آزمون از میان ۴۷۱ هزار و ۳۹۰ نفر، تعداد ۳۱۴ هزار و ۶۰۰ داوطلب معادل ۶۷ درصد از داوطلبان زن و ۱۵۶ هزار و ۷۹۰ نفر معادل ۳۳ درصد داوطلبان مرد هستند.

در آزمون اختصاصی گروه آزمایشی علوم تجربی سه دفترچه اختصاصی با سه پاسخنامه به داوطلبان داده می‌شود.

دفترچه شماره ۱ شامل درس زیست شناسی با ۴۵ سوال است که داوطلب باید از ساعت ۸:۳۰ تا ۹:۱۵ در مدت ۴۵ دقیقه به آن پاسخ دهد. دفترچه شماره ۲ شامل دروس فیزیک و شیمی با ۶۵ سوال است که داوطلب باید از ساعت ۹:۱۵ تا ۱۰:۳۰ در مدت ۷۵ دقیقه به آن پاسخ دهد. دفترچه شماره ۳ شامل دروس ریاضی و زمین شناسی با ۴۵ سوال است که داوطلب باید از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰ در مدت ۶۰ دقیقه به آن پاسخ دهد.

در آزمون اختصاصی گروه علوم تجربی علاوه بر سه دفترچه یادشده یک دفترچه شماره ۴ ویژه دیپلمه‌های بهیاری با ۳۰ سوال و ۲۰ دقیقه زمان پاسخگویی داده می‌شود که داوطلب باید از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۱:۵۰ در مدت ۲۰ دقیقه به آن پاسخ دهد.

دفترچه سوالات نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به تدریج پس از پایان آزمون هر گروه آزمایشی در سایت سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور قابل دریافت است.

کلید اولیه نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ چهار شنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۳ بر روی سایت سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور قرار می‌گیرد.

داوطلبان می‌توانند از تاریخ ۲۷ تیر تا ۳ مرداد هر گونه مطلبی در خصوص سوالات و کلید آزمون دارند، منحصراً" از طریق سیستم پاسخگویی الکترونیکی به سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور اعلام کنند.

دفترچه سوالات تمامی گروه‌های آزمایشی خارج از کشور در روز چهارشنبه ۲۷ تیرماه بر روی سایت سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور قرار می‌گیرد و کلید اولیه آن نیز روز یکشنبه ۳۱ تیرماه منتشر خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->