استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد پخش زنده بازی والیبال ایران و فرانسه (۲۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تله نیمار، پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟
سرخط خبرها

داستان شکایت پیچیده پرسپولیس و بیرانوند

  • کد خبر: ۲۳۹۶۵۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
داستان شکایت پیچیده پرسپولیس و بیرانوند
شکایت باشگاه پرسپولیس از باشگاه تراکتور تبریز در خصوص جذب دروازه بان شماره یک تیم ملی ایران معادلات را در کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال پیچیده‌تر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس ظهر چهارشنبه گذشته، شکایت رسمی خود از باشگاه تراکتور تبریز به دلیل عقد قرارداد با علیرضا بیرانوند را به طور رسمی در اختیار کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال قرار داد.

آنها در حالی عقد قرارداد دروازه بان تیم ملی ایران با تراکتور را غیر قانونی می‌دانند که حدود دو هفته پیش نیز به علت فسخ یکطرفه قرارداد از سوی بیرانوند اقدام به شکایت از او کردند.

حالا کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال که قصد داشت حکم نهایی خود در این خصوص را تا شنبه هفته آینده صادر کند طبق قوانین مرتبط با آئین‌نامه رسیدگی به وضعیت بازیکنان و مربیان باید هر دو پرونده را موازی با هم به جریان بیندازد تا در این خصوص اعلام نظر نهایی داشته باشد؛ بنابراین احتمال اینکه حکم بیرانوند تا پایان هفته نیز طول بکشد وجود دارد و باید منتظر صدور رأی در خصوص یکی از جنجالی‌ترین نقل و انتقالات لیگ برتر ایران صادر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->