گروگانگیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب و شتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟ فروش آینه بغل خودرو‌های لوکس، فقط ۵۰۰ هزار تومان! دستگیری توزیع‌کننده مواد مخدر توسط پلیس مشهد | دیوار شیشه‌ای تبعه خارجی فرو ریخت لیست غذا‌های ممنوعه برای سالمندان سانحه رانندگی در فضایی خاص، منجر به جان‌باختن پسری ۱۲ساله در مشهد شد | مرگ عجیب یک نوجوان! کشاورزی خراسان رضوی در حال نابودی است | تأثیر بحران آب بر کشاورزی استان پاسخ سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی این وزارت خودرو‌های توقیفی بالای ۵ میلیون تومان جریمه ترخیص می‌شوند + جزئیات (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تأمین اجتماعی در حال تأمین منابع برای واریز معوقات گروهی از بازنشستگان است (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روایتی از ۲ مرکز ساماندهی کودکان کار در مشهد | توانمندسازی، آغازی بر پایان کودک‌کار آیا داروخانه‌ها ملزم به فروش اینترنتی دارو هستند؟ زندگی با «کودک درون» | چطور با کودک درون خود دوست شویم و از آن در زندگی روزمره بهره ببریم؟ عطاری‌ها حق ورود به درمان و فروش دارو‌های ترکیبی را ندارند نوشابه رژیمی سلامت کبد را بیشتر تهدید می‌کند نوشتن مشق جلوی تلویزیون ممنوع! تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق
سرخط خبرها

دولت سیزدهم اعتبارات ویژه‌ای برای زنان و خانواده مناطق محروم در نظر گرفت

  • کد خبر: ۲۳۹۶۹۴
  • ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
دولت سیزدهم اعتبارات ویژه‌ای برای زنان و خانواده مناطق محروم در نظر گرفت
دستیار اجرایی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تصویب اعتبار ویژه برای زنان و خانواده در سفر‌های استانی دولت سیزدهم، امید را در شهر‌های کوچک، روستا‌های محروم و مناطق مرزی زنده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرناز هوشیار پارسیان اظهار داشت: از اولین‌های دولت سیزدهم، تصویب اعتبار ویژه برای زنان و خانواده در سفر‌های استانی است؛ موضوعی که توانست امیدواری را در شهر‌های کوچک، روستا‌های محروم و مناطق مرزی بارور کند.

وی ادامه داد: بسیاری از نقاط مختلف کشور شاید سال‌ها است که پای هیچ مسئولی به آنجا نرسیده است چه برسد به مسئولان زنان، اما این بار و در دولت سیزدهم شاهد اختصاص بودجه و دیده شدن همه اقشار به ویژه زنان، دختران بازمانده از تحصیل، آسیب پذیران اجتماعی و نیازمندان به توانمندسازی بودیم.

دستیار اجرایی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: معاونت امور زنان و خانواده، ضمن حضور در مناطق مختلف استان‌ها به ویژه روستاها، مناطق محروم و حاشیه شهر‌ها تلاش کرد برای رفع آسیب از زنان، مصوباتی را از سازمان برنامه و بودجه یا مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌های اجرایی دریافت کند.

پارسیان ادامه داد: مصوباتی که برخی به زنان زندانی و خانواده‌های آنها می‌پردازد، برخی دیگر اورژانس اجتماعی و حمایت از زنان آسیب پذیر را مد نظر قرار داده و برخی دیگر زمینه را برای تحصیل دختران بازمانده از تحصیل یا ادامه تحصیل دختران روستایی در روستا‌ها و عشایر فراهم می‌کند.

وی عنوان کرد: همچنین بخشی دیگر از این اعتبارات به سلامت زنان، ورزش و تندرستی، پارک‌های بانوان و تدارک بهداشت زنان اهتمام دارد، اما بخش قابل توجهی نیز به زنان سرپرست‌خانوار اختصاص یافته؛ کسانی که باید به تنهایی وظیفه پدری و مادری را به دوش می‌کشند؛ لذا توجه ویژه برای اشتغال آفرینی، حمایت از مسکن و کمک هزینه‌های بلاعوض برای آنها مورد تاکید قرار گرفته است.

به گفته وی، معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به اخذ اعتبار اکتفا نمی‌کند، بلکه به صورت منظم و مستمر در جلسات با استانداران و مدیران کل هر استان، نسبت به اجرایی شدن مصوبات و تخصیص اعتبار مورد نظر جدیت به خرج می‌دهد و در سفر‌های استانی دور دوم از اجرایی شدن مصوبات دور اول بازدید به عمل می‌آورد.

پارسیان تاکید کرد: علاوه بر سفر‌های متعدد استانی معاون رئیس جمهور، در‌های معاونت به روی همه اقشار باز بوده و ارتباطات مردمی و شنیدن سخنان و درد و دل‌های اقشار مختلف مردم از سیاست‌های دیگر دولت مردمی بود که در این زمینه‌ها پاسخگویی و ارجاع مکاتبات مردم به دستگاه‌های اجرایی و پیگیری انجام آنان از سوی بخش ارتباط مردمی همواره در دستور کار این معاونت قرار داشت و به طور طبیعی هر گرهی که باز می‌شود و هر لبخندی که بر لبی می‌نشیند، آرامشی است بر دل‌های نگران آنها که این مسئولیت را سنگر جهاد می‌دانند و دوست دارند تلاششان به سرعت به ثمر بنشیند.

وی در ادامه به مصوبات استانی ویژه حوزه زنان و خانواده در دولت شهید جمهور اشاره کرد و اظهار داشت: دولت سیزدهم، برای نخستین بار، علاوه بر حضور میدانی در سراسر کشور و بازدید از کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، مجموعه‌های فرهنگی و علمی و صنعتی، مراکز بهزیستی و بازپروری و سایر مناطق، حضور در شهرستان‌ها و روستا‌ها به ویژه مناطق محروم و برگزاری نشست‌های متعدد با اقشار مختلف مردم در تمام استان‌ها از جمله نخبگان، فعالان، ورزشکاران، دانشجویان و دانش‌آموزان، اعتبارات ویژه حوزه زنان و خانواده را طی سفر‌های استانی مصوب و اجرا کرده است.

پارسیان ادامه داد: در سفر‌های استانی دولت شهید جمهور بازدید از کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، مجموعه‌های فرهنگی و علمی و صنعتی، مراکز بهزیستی و بازپروری مرتبط با حوزه زنان و خانواده، شنیدن بی واسطه مسائل و نکات زنان، برگزاری نشست‌های متعدد با اقشار مختلف زنان در تمام استان‌ها از جمله نخبگان، فعالان، ورزشکاران، دانشجویان و دانش‌آموزان، شناسایی و تقدیر از زنان تاثیرگذار در هر استان، بازدید از زندان‌ها و مراکز آسیب‌های اجتماعی و بازپروری زنان، انجام و مصوبات ویژه‌ای نیز برای این اقشار تصویب و اجرایی می‌شد.

وی افزود: بر این اساس، ۸۹ مصوبه در حوزه اشتغال و کارآفرینی با اعتبار ۴۵.۵ درصد از اعتبار مصوبات هر استان، ۳۱ مصوبه در حوزه آموزش و فرهنگی با ۱۰.۲ درصد از اعتبار مصوبات، ۴۶ مصوبه در حوزه خانواده و جمعیت با ۲۱.۲ درصد از اعتبار مصوبات و ۷۸ مصوبه در حوزه سلامت و پیشگیری از آسیب با ۲۳ درصد از اعتبار مصوبات اجرایی شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->