سرپرست سفارت ایران در کابل: از هنر‌های تجسمی در افغانستان حمایت می‌کنیم + فیلم درخواست انجمن دوستی ایران و افغانستان برای توقف «رفتار تبعیض‌آمیز» علیه مهاجران محرومیت ۳۰۰ هزار کودک افغانستانی از آموزش به دلیل کاهش کمک‌های آمریکا هیئت طالبان برای شرکت در نمایشگاه «ایران اکسپو» عازم تهران شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بلومبرگ از تصمیم روسیه برای تقویت روابط خود با طالبان خبر داد قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراف یک فرمانده سابق طالبان به گروگان‌گرفتن روزنامه‌نگار آمریکایی قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟
سرخط خبرها

در افغانستان، از هر ۱۰ کودک فقط ۴ نفر به آموزش دسترسی دارند

  • کد خبر: ۲۳۹۷۰۹
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
در افغانستان، از هر ۱۰ کودک فقط ۴ نفر به آموزش دسترسی دارند
یونسکو در گزارش تازه خود گفته است که در افغانستان و نیجریه، از هر ۱۰ کودک فقط ۴ کودک به آموزش دسترسی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) در گزارشی با عنوان «وضعیت جهانی آموزش» اعلام کرد که ۱۲۹ میلیون پسر و ۱۲۲ میلیون دختر در سراسر جهان از آموزش محروم هستند.

گزارش‌ها از وضعیت جهانی آموزش نشان می‌دهد که دسترسی کودکان به آموزش در یک دهه گذشته در جهان فقط یک درصد بهبود یافته است.

همچنین در کشور‌های فقیر ۳۳ درصد کودکان و در کشور‌های توسعه یافته فقط ۳ درصد کودکان از رفتن به مدرسه و آموزش محروم هستند.

براساس این گزارش در افغانستان و نیجریه از هر ده کودک و نوجوان، شش نفر آنان از رفتن به مدرسه محروم هستند.

آدری آزولی، مدیرکل یونسکو، درباره این آمار ابراز نگرانی کرده و اقدامات جدی برای ارایه‌ی فرصت یکسان برای یادگیری و شکوفایی همه کودکان در سراسر جهان را الزامی می‌داند.

وی با تاکید بر اینکه نباید آموزش باکیفیت در انحصار عده‌ا‌ی کوچکی باشد اذعان کرد که آموزش محرک اصلی برای جوامع مرفه، فراگیر و صلح‌آمیز است.

طبق گزارش یونسکو درباره سرمایه گذاری برای آموزش کودکان، در ازای هر دانش‌آموز در کشور‌های توسعه‌یافته، هشت هزار و ۵۴۳ دلار و در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط فقط ۵۵ دلار سرمایه‌گذاری می‌شود.

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->