واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم
سرخط خبرها

دعوا بر سر شارژ ساختمان به قتل خونین انجامید

  • کد خبر: ۲۳۹۷۷۱
  • ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۷
دعوا بر سر شارژ ساختمان به قتل خونین انجامید
سه برادر افغانستانی که به‌خاطر شارژ ساختمان، مرد جوانی را به قتل رسانده بودند، دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارکنان انتظامات یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران مرگ مشکوک مرد جوانی را روی تخت بخش اورژانس به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش دادند.

با اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به همراه قاضی محسن اختیاری؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امور جنایی، راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد مرد ۲۸ ساله‌ای را مشاهده کردند که از ناحیه قفسه سینه هدف ضربه چاقو قرار گرفته بود. بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد، مقتول در جریان درگیری با سه برادر افغانستانی در یک ساختمان واقع در میدان خراسان به قتل رسیده و همسر برادر مقتول که باردار است لحظه به لحظه صحنه جنایت را مشاهده کرده است.

بدین ترتیب زن باردار هدف تحقیق قرار گرفت و ماجرا را اینطور توضیح داد: همسرم برای مأموریت کاری تهران را ترک کرده و من در خانه تنها بودم. این سه برادر که همسایه ما هستند برای دریافت شارژ ساختمان به جلوی درب خانه آمدند که در همان ابتدا به‌خاطر مسائل ساختمانی مشاجره لفظی میان ما شکل گرفت که آنها فحاشی کردند و من خیلی زود موضوع را به صورت تلفنی با همسرم در میان گذاشتم.

او در ادامه گفت: ساعتی بعد برادر همسرم برای حل این مشکل به ساختمان مراجعه کرد، اما با این ۳ برادر درگیر شد و هدف ضربه چاقو قرار گرفت. ما خیلی زود او را به بیمارستان رساندیم، اما اقدامات کادر درمان فایده‌ای نداشت.

تیم جنایی پس از دریافت این اطلاعات مهم، خیلی زود راهی خانه ۳ متهم شدند و آنها را درحالی که مشغول جمع کردن وسایل خود جهت بازگشت به کشور افغانستان بودند، دستگیر کردند.

سه برادر در جریان تحقیقات منکر هرگونه وارد کردن ضربه چاقو به قفسه سینه مقتول شدند، اما همسایه‌ها که شاهد این جنایت بودند اظهار داشتند که ضربه مرگبار را یکی از این ۳ برادر زده است.

پس از پایان بررسی صحنه جرم در بیمارستان و ساختمان موردنظر، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مأموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی، تحقیقات خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

با دستور قاضی اختیاری از شعبه اول دادسرای امورجنایی، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهمان جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->