پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راه اندازی کانکس‌های ویژه آزمایش طبی کرونا در مشهد

  • کد خبر: ۲۳۹۹۳
  • ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰
راه اندازی کانکس‌های ویژه آزمایش طبی کرونا در مشهد
کانکس ویژه نمونه گیری از بیماران سرپایی مشکوک به کرونا با هدف پیشگیری از انتشار ویروس در محیط در دانشگاه علوم پزشکی راه‌اندازی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس اداره پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این کانکس‌ها توسط همکاران مرکز بهداشت و درمان شهرستان کاشمر با هزینه ۱۰۰ میلیون ریال طراحی و ساخته شده است و اکنون در مراکز خدمات جامع سلامت مشهد، کاشمر و سرخس نصب شده است.


دکتر زهرا نهبندانی افزود: این کانکس‌های نمونه‌گیری به تدریج در تمامی مراکز جامع خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویژه پیگیری و درمان بیماران سرپایی مشکوک به کرونا  نصب می شود.


وی اضافه کرد: سرایت ویروس کرونا در محیط حین نمونه گیری و مخاطراتی که برای کارشناسان بهداشتی و بیمار در بردارد یکی از چالشها در  مراکز نمونه گیری سرپایی کرونا بوده است. 


 رییس اداره پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۷۵ درصد از مبتلایان به کووید ۱۹ بدون علامت بوده و یا علائم خفیف دارند لذا در برخورد با این بیماران و نمونه گیری از آنها عوامل محافظتی از اهمیت به سزایی برخوردار است.


نهبندانی افزود: کانکس های نمونه گیری مزبور دارای دو اتاقک مجزا یکی برای کارشناس نمونه گیر و دیگری برای بیمار با امکانات محافظتی مجزاست که خطر انتقال و انتشار ویروس کرونا از این طریق را از بین می برد.
وی ادامه داد: پس از هر نمونه گیری این کانکس برای نمونه گیری بعدی ضد عفونی می شود.


نمونه گیری از بیماران سرپایی مشکوک به کرونا از ۱۰ روز گذشته در ۳۸ مرکز جامع خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف پیگیری و مراقبت از این گونه بیماران در حال انجام است.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->