عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

وزیرکار در مجلس از عملکرد پایگاه رفاه ایرانیان دفاع کرد

  • کد خبر: ۲۴۰۵۹۲
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
وزیرکار در مجلس از عملکرد پایگاه رفاه ایرانیان دفاع کرد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به جمع‌آوری اطلاعات ۸۵ میلیون خانوار در سامانه رفاه ایرانیان گفت: پایگاه رفاه ایرانیان دستاورد‌ها و کاربرد‌های بنیادی را برای ما به ارمغان آورده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید صولت مرتضوی با حضور در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی نحوه عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیرامون پیشرفت و راه‌اندازی سامانه رفاه ایرانیان و سامانه بهره‌مندی ایرانیان بیان کرد: یکی از پایگاه‌های شاخص و بسیار موثر در نظام تصمیم‌گیری پایگاه رفاه ایرانیان است. قانون‌گذار در بند «د» تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ دولت را مکلف کرد تا پایگاه رفاه ایرانیان را راه‌اندازی کند.

وی در ادامه اظهار کرد: هدف از راه‌اندازی این سامانه برقراری عدالت اجتماعی، توسعه حکمرانی داده‌محور از طریق مشاهده وضعیت کلان رفاهی آحاد مختلف جامعه و همچنین بازتوزیع عادلانه ثروت از طریق حمایت گروه‌های کم درآمد بود. اکنون کل اطلاعات جامعه ایرانی که بالغ بر ۸۵ میلیون نفر هستند را شناسایی کرده و برای بهره‌مندی دستگاه‌های مختلف و استفاده از آن و ارائه خدمات به آحاد مختلف جامعه این اطلاعات در سامانه رفاه ایرانیان جمع‌آوری شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه تصریح کرد: اکنون اطلاعات دستگاه‌های متخلف به سامانه رفاه ایرانیان متصل شده است؛ کلیه اطلاعات بانکی، ساتنا و اطلاعات خرد به تفکیک هر صنف در این سامانه وجود دارد و می‌تواند در اختیار جامعه هدف قرار گیرد. اطلاعات مربوط به خودرو، مالیات، اطلاعات مربوط به بهره‌مندی از بیمه پایه و بیمه خدمات درمانی، اطلاعات آحاد مختلف از جمله افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی و اطلاعات ساختار خانوار، سرپرست خانوار، سن اعضای خانواده، تعداد معلولان موجود در خانواده‌ها در این سامانه‌ها موجود است. دستاورد‌ها و کاربرد‌های بسیار بنیادی را پایگاه رفاه ایرانیان برای ما به ارمغان آورده است.

وی در ادامه با بیان اینکه با راه‌اندازی این سامانه طرح‌های ملی در حوزه رفع فقر و سوء تغذیه اجرایی شده است، تصریح کرد: یکی از تکالیفی که در قوانین بودجه سنواتی برعهده دولت گذاشته شده بود طرح کالابرگ الکترونیکی بود که ابتدا به صورت آزمایشی در برخی از استان‌ها اجرا کردیم و نهایتا به کل کشور تعمیم دادیم. برای جامعه هدف ما که بالغ بر دو میلیون و ۶۰۰ خانوار رسیده بود این طرح اجرایی شد هیچ دغدغه‌ای برای تامین کالا وجود نداشت نیاز‌ها شناسایی می‌شد و در اختیار مصرف‌کننده‌ها قرار می‌گرفت از طریق بستر همین سامانه، کالابرگ الکترونیکی اجرایی شد و ۲۳۰ هزار فروشگاه از مرکز کشور تا دورترین نقطه به این سامانه متصل شدند و مشمولان کالابرگ با کمترین زمان شناسایی شده و کالا‌های مورد نیاز را دریافت کردند. این از دیگر دستاورد‌هایی بود که پایگاه رفاه ایرانیان برای ما به ارمغان آورده است. از سویی دیگر با راه‌اندازی این سامانه و سایر سامانه‌ها در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعات کافی در اختیار ما قرار دارد.

وزیر تعاون ادامه داد: بحث اشتغال ایرانیان از دیگر مواردی بود که با راه‌اندازی این سامانه‌ها، ساماندهی شد تاکنون اگر می‌گفتیم نزدیک به ۱۰ یا هفت درصد نرخ بیکاری در کشور است براساس پیمایش و یا اندازه‌گیری به صورت نمونه‌گیری بود. امروز با بهره‌بهرداری از این سامانه تعداد افراد شاغل، افراد بازنشسته و سرپرست خانوار در سطح کشور و در سطح هر استان کاملا مشخص است. اگر نماینده‌ای امروز سوال کند که در حوزه انتخابیه بنده چه تعداد بیکار وجود دارد، ما می‌توانیم در جغرافیای کشور به تفکیک به این سوال پاسخ دهیم. از طریق سامانه‌هایی که طراحی کردیم می‌توانیم تشخیص دهیم که دانشجویان کدام دانشگاه بیشتر وارد کار شده و دانشجویان کدام دانشگاه کمتر وارد بازار کار می‌شوند.

مرتضوی اضافه کرد: از دیگر تکالیفی که برعهده وزارت تعاون بود بند «ح» تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ بود که مربوط به سامانه بهره‌مندی ایرانیان بود که براساس این سامانه توزیع ثروت باید براساس سیاست‌های آمایشی کشور صورت گیرد. به فضل الهی این سامانه طراحی و اجرایی شد و بخش اعظمی از اطلاعات در این سامانه جمع‌آوری شده است. البته هنوز نتوانستیم از طریق سازمان ثبت اسناد اطلاعات مربوط به مالکیت املاک و مستغلات اشخاص را در این سامانه جمع‌آوری کنیم و در حال تعامل و همکاری هستیم تا این اقدام صورت گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: از سوی دیگر براساس قانون بودجه دولت مکلف به بروزرسانی داده‌ها در این سامانه‌ها شده است پس از دو سال توقف این کار را انجام دادیم. ما پنجره واحد خدمات رفاهی را راه‌اندازی کردیم و کلیه افرادی که نیازمند هستند در این سامانه تعریف شده‌اند و کلیه دستگاه‌های کمک‌رسان نیز در این سامانه حضور یافتند. اکنون بالغ بر ۱۰۰۰، NGO و خیریه به این سامانه مرتبط شده‌اند تا خدمات ارائه کنند.

مرتضوی: طرح کالابرگ الکترونیکی با تاخیر اجرا شد

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->