شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد!

  • کد خبر: ۲۴۰۶۱۶
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد!
رمان «هیچ‌کدام از این‌ها حقیقت‌ ندارد» نوشته لیزا جوئل راهی بازار کتاب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شاید این روزها در فضای مجازی با این موضوع برخورد کرده باشید که زنی در کانادا به قتل رسیده و احتمالات بر این است که همسرش که خودکشی کرده او را به قتل رسانده باشد، اما زمانی ماجرا قتل این زن بهت‌آور می‌شود که همسر راوی پادکست جنایی بوده و جزئیات پرونده‌های قتل را برای علاقه‌مندان به این ژانر مطرح می‌کرده است. در یک همزمانی با این واقعه رمان «هیچ‌کدام از این‌ها حقیقت‌ ندارد» در نشر آموت منتشر شده است.

 البته ناشر در معرفی کتاب نوشته است: «درست است که همه می‌توانند قاتل بشوند اما این رمان هیچ ربطی به ماجرای پادکستر جنایی که اخیرا زن جوانش را کشته، ندارد و همزمانی انتشار آن با این موضوع، کاملا اتفاقی‌ست.»

در معرفی بیشتر رمان می‌خوانیم: لیزا جوئل با یک داستان روانشناختی هیجان‌انگیز تازه درباره‌ زنی باز می‌گردد که خود سوژه‌ پادکستی جنایی بر اساس زندگی خودش می‌شود.

پادکستر محبوب آلیکس سامرز که چهل‌وپنجمین سالگرد تولد خود را در رستوران محله‌شان جشن می‌گیرد، با زنی معمولی به نام جوزی فیر مواجه می‌شود که از قرار او هم در همان شب دارد چهل‌وپنجمین سالگرد تولدش را جشن می‌گیرد. آنها در واقع «جفتِ هم‌زمان متولدشده» هستند.

چند روز بعد، آلیکس و جوزی دوباره با هم برخورد می‌کنند، این‌بار بیرون مدرسه‌ فرزندان آلیکس. جوزی به پادکست‌های آلیکس گوش می‌دهد و فکر می‌کند ممکن است زندگی‌اش موضوع جالبی برای پادکست او باشد. پس به آلیکس می‌گوید که در آستانه‌ تغییرات بزرگی در زندگی‌اش است.

زندگی جوزی عجیب و پیچیده به نظر می‌رسد، و اگرچه آلیکس او را آدمی آزاردهنده احساس می‌کند، اما نمی‌تواند در برابر وسوسه‌ ادامه‌ ساخت پادکست مقاومت کند. آلیکس کم‌کم متوجه می‌شود که جوزی رازهای بسیار تاریکی را پنهان کرده، و قبل از آن‌که متوجه شود، جوزی با اغوا و فریب راه خود را به زندگی آلیکس و به خانه‌اش باز کرده است.

اما به همان سرعتی که جوزی می‌آید، ناپدید می‌شود؛ درست پس از آنکه آلیکس متوجه می‌شود جوزی میراث شوم و وحشتناکی از خود به جای گذاشته است و این‌بار این خودِ آلیکس است که به موضوع پادکستی جنایی تبدیل شده است. زندگی او و خانواده‌اش در معرض تهدیدی مرگ‌بار قرار گرفته است. جوزی فیر کیست؟ و چه کرده است؟

این رمان از نگاه چند نویسنده:

«به طرزی باشکوه تاریک‌تر و پُر پیچ‌وخم‌تر از هر نوشته‌ای در این سبک» جوجو مویز

«لیزا جوئل را ستایش می‌کنم و این کتاب بهترین اوست. من شخصیت‌های غیرقابل‌اعتمادش، دنیای پُر رمز و راز آن‌ها و برخورد سرنوشت‌ساز از دو دنیای متفاوت‌شان را ستایش می‌کنم. نمی‌توانستم رهایش کنم و مجبور بودم همراه قلمش بروم. از همان اولین صفحه کاملاً تسلیم‌ات می‌کند.» کاترین فاکنر

«به طرزی باشکوه تاریک» لوسی فولی «صد در صد درخشان و اعجاب انگیز» کلر مکینتاش

«تکان‌دهنده، ترسناک و باعظمت» نیکولا واکر

«لیزا جوئل» متولد ۱۹۶۸ در لندن، از شناخته‌شده‌ترین نویسنده‌های بریتانیایی است که تاکنون بیش از دو میلیون نسخه از کتاب‌هایش فقط در کشورهای انگلیسی‌زبان به فروش رفته و آثارش به بیش از بیست‌وپنج زبان دیگر ترجمه شده است. مهم‌ترین اتفاق زندگی‌اش زمانی رخ داد که با یکی از دوستانش شرط کرد که اگر بتواند یک رمان بنویسد، او را برای شام در رستوران موردعلاقه‌اش مهمان کند. این آغازی بود بر نوشته شدن اولین اثرش «مهمانی رالف» که در سال ۱۹۹۹ به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های سال بدل شد. کتاب‌های جوئل همواره شماره‌ی یک نیویورک‌تایمز، یواِس‌اِی تودِی و وال‌استریت‌ژورنال است.

«علی شاهمرادی» متولد ۱۳۵۶ استو از او پیش از این ترجمه‌ی رمان‌های«خانه‌ای که در آن بزرگ شدیم»، «وقتی باران می‌بارد»، «کوه میان ما»، و «شکوفه‌های درخت گیلاس» در نشر آموت منتشر شده است.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->