شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند
سرخط خبرها

معاون وزیر امورخارجه روسیه: هیچ‌کس نمی‌تواند میان تهران و مسکو شکاف ایجاد کند

  • کد خبر: ۲۴۰۸۵۳
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
معاون وزیر امورخارجه روسیه: هیچ‌کس نمی‌تواند میان تهران و مسکو شکاف ایجاد کند
معاون وزیر امورخارجه روسیه با تاکید بر اینکه «روابط میان تهران و مسکو بر مبنای دوستی استحکام یافته است» خاطر نشان کرد از این‌رو، امکان نفوذ خارجی در روابط دو کشور وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آندری رودنکو، معاون وزیر امورخارجه روسیه در گفتگو با خبرگزاری تاس اظهار داشت: روابط دوجانبه میان ایران و روسیه بر پایه محکمی از دوستی استوار است. بنابراین، هیچ‌کس نمی‌تواند بین تهران و مسکو شکاف ایجاد کند.

وی ادامه داد: ایران به‌عنوان یک ملت مستقل حق دارد سیاست‌های خارجی خود را آن‌طور که صلاح می‌داند، دنبال کند. ما به نوبه خود بر این باوریم که روابط بین روسیه و ایران دارای پایه محکمی از دوستی و همسایگی است و با وجود تلاش دشمنان ما برای بازی ناجوانمردانه و ایجاد شکاف بین دو ملت، این روابط مستعد نفوذ خارجی نیست.

رودنکو تصریح کرد: اعضای ارشد دولت ایران، ازجمله هیاتی که به تازگی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری دیدار کرد به وی درباره «آمادگی خود برای تقویت مناسبات در تمام زمینه‌ها و اجرای پروژه‌های سودمند و متقابل دولت پیشین، مطابق با مسیر راهبردی که توسط رهبر معظم تعیین شده است»، اطمینان دادند.

این مقام روس پیشتر به خبرگزاری تاس گفت مقدمات امضای توافق جامع شراکت راهبردی با تهران تکمیل شده است.

رودنکو تصریح کرد: طی رایزنی‌های سازنده که در ۲۱ ژوئن میان کارشناسان اداره‌های حقوقی و منطقه‌ای وزارت امور خارجه‌های ۲ کشور انجام شد، نهایی‌سازی متن این توافق امکان‌پذیر شد. در نتیجه، توافق شد که رویه‌های کشوری لازم برای آماده‌سازی توافق به منظور امضا در چارچوب یکی از نزدیک‌ترین تماس‌های دوجانبه در عالی‌ترین سطح آغاز شود. امیدواریم که در آینده نزدیک شاهد این رویداد واقعا تاریخی باشیم.

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین گفت: کار ویرایش چنین سند منسجمی که برای ارتقای سطح روابط روسیه-ایران به شراکت جامع راهبردی تنظیم شده، حدود دو سال‌ونیم طول کشید و امروز، تکمیل‌شده در نظر گرفته می‌شود.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران در یک گفت‌وگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین تاکید کرد تهران آماده امضای توافق جامع شراکت راهبردی با مسکو نشست آتی بریکس در ماه اکتبر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->