تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند
سرخط خبرها

معاون وزیر امورخارجه روسیه: هیچ‌کس نمی‌تواند میان تهران و مسکو شکاف ایجاد کند

  • کد خبر: ۲۴۰۸۵۳
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
معاون وزیر امورخارجه روسیه: هیچ‌کس نمی‌تواند میان تهران و مسکو شکاف ایجاد کند
معاون وزیر امورخارجه روسیه با تاکید بر اینکه «روابط میان تهران و مسکو بر مبنای دوستی استحکام یافته است» خاطر نشان کرد از این‌رو، امکان نفوذ خارجی در روابط دو کشور وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آندری رودنکو، معاون وزیر امورخارجه روسیه در گفتگو با خبرگزاری تاس اظهار داشت: روابط دوجانبه میان ایران و روسیه بر پایه محکمی از دوستی استوار است. بنابراین، هیچ‌کس نمی‌تواند بین تهران و مسکو شکاف ایجاد کند.

وی ادامه داد: ایران به‌عنوان یک ملت مستقل حق دارد سیاست‌های خارجی خود را آن‌طور که صلاح می‌داند، دنبال کند. ما به نوبه خود بر این باوریم که روابط بین روسیه و ایران دارای پایه محکمی از دوستی و همسایگی است و با وجود تلاش دشمنان ما برای بازی ناجوانمردانه و ایجاد شکاف بین دو ملت، این روابط مستعد نفوذ خارجی نیست.

رودنکو تصریح کرد: اعضای ارشد دولت ایران، ازجمله هیاتی که به تازگی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری دیدار کرد به وی درباره «آمادگی خود برای تقویت مناسبات در تمام زمینه‌ها و اجرای پروژه‌های سودمند و متقابل دولت پیشین، مطابق با مسیر راهبردی که توسط رهبر معظم تعیین شده است»، اطمینان دادند.

این مقام روس پیشتر به خبرگزاری تاس گفت مقدمات امضای توافق جامع شراکت راهبردی با تهران تکمیل شده است.

رودنکو تصریح کرد: طی رایزنی‌های سازنده که در ۲۱ ژوئن میان کارشناسان اداره‌های حقوقی و منطقه‌ای وزارت امور خارجه‌های ۲ کشور انجام شد، نهایی‌سازی متن این توافق امکان‌پذیر شد. در نتیجه، توافق شد که رویه‌های کشوری لازم برای آماده‌سازی توافق به منظور امضا در چارچوب یکی از نزدیک‌ترین تماس‌های دوجانبه در عالی‌ترین سطح آغاز شود. امیدواریم که در آینده نزدیک شاهد این رویداد واقعا تاریخی باشیم.

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین گفت: کار ویرایش چنین سند منسجمی که برای ارتقای سطح روابط روسیه-ایران به شراکت جامع راهبردی تنظیم شده، حدود دو سال‌ونیم طول کشید و امروز، تکمیل‌شده در نظر گرفته می‌شود.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران در یک گفت‌وگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین تاکید کرد تهران آماده امضای توافق جامع شراکت راهبردی با مسکو نشست آتی بریکس در ماه اکتبر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->