امضای تفاهمنامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی قالیباف به دانشگاه جاکارتا رفت + فیلم تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رفاقت برای ایران، برای انقلاب!

  • کد خبر: ۲۴۱۳۷۰
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
رفاقت برای ایران، برای انقلاب!
اگر او در اداره کشور، در پیشبرد اقتصادی کشور، در مسائل بین المللی و فرهنگی کشور، موفقیت کسب کند، همه ما موفقیت کسب کرده ایم.

«موفقیت رئیس جمهور و دولت جدید، موفقیت همه ما ست.» این نگاه همه جانبه رهبر فرزانه انقلاب است که باید به عنوانِ راهبرد حیاتی مورد توجهِ همه ارکان نظام قرار گیرد. با این نگاه است که می‌شود خوب دید و خوب عمل کرد. شاید برای برخی‌ها چنین دیدنی سخت باشد، اما التزام عملی به ولایت فقیه، کوشش در این ساحت را اقتضا می‌کند. کسانی که در این منظومه فکری قرار دارند باید بتوانند بردل خواسته‌های خود غلبه کنند و در این میدان نقشی سازنده ایفا کنند.

رهبر معظم انقلاب، در دیدار با مجلسیان تصریح و تأکید داشتند که «همه کمک کنند که رئیس جمهور بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد انجام بدهد. اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیس جمهور موفق بشود این موفقیت همه ماست. اگر او در اداره کشور، در پیشبرد اقتصادی کشور، در مسائل بین المللی و فرهنگی کشور، موفقیت کسب کند، همه ما موفقیت کسب کرده ایم. پیروزی او، پیروزی همه ماست. این را باید از بن دندان باور کرد.» باوری چنین می‌تواند همه ظرفیت‌ها را برای اعتلای ایران عزیز فعال کند.

باوری چنین، اقتضا می‌کند که پیش پای دولت جدید، چاه و چاله حفر نشود، که همه برای هموار کردن مسیر بکوشند. کوشندگان برای همواری مسیر، قطعا با استخدام‌ها و تغییر وضعیت‌های نا بهنگام و جا به جایی‌های مدیریتی در آخرین روزها، دست دولت را در اول راه در پوست گردو نخواهند گذاشت.

همه کمک خواهند کرد تا دولت جدید موفق شود. همه هم در نتایج توفیق هم، شریک و بهره‌مند خواهیم بود. رهبر انقلاب به صراحت فرمودند: «توصیه مؤکد من تعامل سازنده مجلس با دولت جدید است.» این فقط خطاب به مجلس نیست بلکه دیگر سازمان‌ها و نهاد‌ها و همه دولتمردان باید خود را مخاطب این توصیه مؤکد بدانند. تعامل سازنده هم همراهی و فراهم کردنِ زمینه و زمان برای همراهی است.

 این که اتفاق افتاد، ان شاءا... شاهد تحقق عملی و فراگیر دیگر بایدِ رهبر معظم انقلاب خواهیم بود که،  «باید در مسائل مهم صدای واحد از کشور شنیده شود. باید از دولت و مجلس یک حرف و صدا شنیده شود.» حق هم همین است چه همه می‌دانیم و رهبری هم هشدار داده اند؛  «کسانی در دنیا گوش تیز کرده اند نشانه اختلاف و دوگانگی را پیدا کنند.»

 چنین اجازه‌ای نباید به آن‌ها داد. همه در کنار هم برای ایران، برای انقلاب، برای جمهوری اسلامی، خواهیم ایستاد. دست‌ها هم برای برداشتن موانع سر راه، به هم توان خواهند داد. دنیا خواهد دید که ما بعد از رقابت انتخاباتی، رفاقت برای وطن را تعریفی نو خواهیم زد. منش آقای رئیس جمهور و سلوک سیاسی، اخلاقی او هم رفاقتی چنین را اقتضا می‌کند. چنین باد ان شاءا...!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->