صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ نخستین دوره جایزه ادبی داستان کوتاه هشت برگزار می‌شود+فیلم روز هفتم جشنواره کن ۲۰۲۵ | جدول ستاره‌های منتقدان اسکرین دیلی ویژه‌برنامه‌های رادیو برای اولین سالروز شهادت شهدای خدمت + زمان و شبکه پخش جایزه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ برای نیکول کیدمن حسن پورشیرازی بوقچی تلویزیون شد فیلم‌سازان در جشنواره فضای باز می‌توانند از محیط‌زیست وام بگیرند نمایشگاه کتاب تهران تا اول خرداد ۱۴۰۴ فعال است رسیدگی به پرونده ایرنا و انصاف‌نیوز در دادگاه مطبوعات سریال جزرومد در شبکه نمایش خانگی عباس غزالی با سریال خاطره انگیز وضعیت سفید روی آنتن + زمان پخش دبیر جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان کیست تقدیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی از فیلم موسی کلیم الله | آغاز اکران سیار موسی کلیم‌الله بازگشت «بچه‌مرشد» با فصل دوم | نوید در مسیر نجات زبان فارسی «ایده» موجب برتری هنرمند بر هوش مصنوعی می‌شود اگر بیهقی کارشناس دیتابیس دربار مسعود غزنوی بود
سرخط خبرها

اختصاص رایگان فیبر نوری به همه سینماهای کشور

  • کد خبر: ۲۴۱۳۷۳
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
اختصاص رایگان فیبر نوری به همه سینماهای کشور
مدیرعامل مؤسسه سینما شهر از اختصاص بودجه به منظور هزینه­‌های اتصال فیبر نوری به همه سینماهای کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی موسسه سینماشهر، هاشم میرزاخانی در جدیدترین اظهارنظر خود به ادامه توسعه و گسترش شبکه شناسا در سینماهای کشور اشاره کرد و گفت: اتفاق مهمی که در جهت توسعه زیرساختی سینماهای سراسر کشور افتاد بحث ایجاد شبکه شناسا بود. شبکه‌ای که پخش و اکران فیلم‌های سینمایی را دچار تحول می‌کند و دیگر برای ارسال فیلم نیازی به حمل و نقل فیزیکی و هارد و تجهیزات دیگر نیست. پیش از این برای نقل و انتقال فیلم‌ها به سینماها در سراسر کشور از وسایل نقلیه استفاده می‌شد که سامانه شناسا این مسیر را تغییر داد.

میرزاخانی تأکید کرد: امروز دیگر سینماداران مدت زیادی منتظر فیلم نمی‌مانند و دریافت فیلم از سامانه شناسا به چند ساعت محدود می‌شود. سینماداران می‌توانند از طریق این سامانه به سرعت نسخه‌های تازه فیلم‌ها را دریافت کنند.

مدیرعامل مؤسسه سینما شهر با اشاره به اختصاص بودجه جهت تجهیز فیبر نوری به سینماهای سراسر کشور، گفت: با پرداخت هزینه‌های مربوط به اتصال سینماهای کشور به شبکه فیبر نوری توسط مؤسسه سینما شهر قصد داریم زمان دسترسی سینماها به فیلم‌ها را کاهش دهیم. این اتفاق البته در دیگر بخش‌ها از جمله تبلیغات سینماها هم تأثیر می‌گذارد.

وی توضیح داد: سینماداران می‌توانند بستر اتصال به فیبر نوری مجموعه خود را، از طریق مخابرات برای خود فراهم کنند و موسسه سینماشهر هزینه اجرایی آن را تا سقف معین برای سینماداران پرداخت خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->