ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت
سرخط خبرها

وزیر کشور: امکان خروج زائران اربعین از‌ مرز دریایی شلمچه وجود دارد

  • کد خبر: ۲۴۱۷۸۰
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
وزیر کشور: امکان خروج زائران اربعین از‌ مرز دریایی شلمچه وجود دارد
وزیر کشور در نشست خبری ویژه اربعین عنوان کرد که امکان خروج زائران اربعین از‌ مرز دریایی شلمچه وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد وحیدی در حاشیه جلسه امروز  ستاد اربعین در جمع خبرنگاران بیان کرد: موضوعات متنوعی در جلسه وجود داشت که باید دنبال شود؛ یکی از مسائل حمل و نقل است که مورد گفت‌وگو قرار گرفت. موضوع بعدی زیرساخت‌ها و تکالیف دستگاه‌های دولتی و غیردولتی است که دنبال می‌شود.

وی افزود: هماهنگی‌ها با دولت عراق را مورد بررسی قرار دادیم. موضوعات بهداشتی در مرزها و حضور زائران در کشور عراق با وزارت بهداشت و هلال احمر است. مدت سفر از ابتدای ماه صفر آغاز می‌شود و امیدواریم زوار زمان حضورشان را مدیریت کنند و از ابتدای ماه صفر برنامه‌ریزی کنند تا دچار مشکل نشویم.

وزیر کشور گفت: مواکب ایرانی تا دو-سه روز بعد از اربعین در مرزها هستند و زائران سفر خود را برنامه‌ریزی کنند تا در مرزها دچار مشکل نشوند. هم‌چنین از زوار می‌خواهیم مدت حضورشان در عراق حداکثر ۶-۷ روز باشد.

وحیدی عنوان کرد: در خصوص ناوگان زمینی و هوایی بحث کردیم تا ظرفیت‌ها را افزایش دهیم و همچنین مقرر شده کسانی که قصد عزیمت دارند، حتما در سامانه سماح ثبت‌نام داشته باشند. چون خدمات به زائر در گرو نام‌نویسی در این سامانه است و در سامانه معین کنند که از چه مرزهایی عزیمت دارند و چه مدت زمانی در عراق خواهند ماند تا بتوان مدیریت بهتری اعمال کرد.

وی اظهار کرد: توجه به موضوع گرما و سلامت زوار مورد دقت است و دستگاه‌ها مشغول آماده‌سازی سایبان و مه‌پاش‌ها هستند تا مشکلی برای زوار پیش نیاید.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره فعالیت مواکب ایرانی در ابتدای ماه صفر در عراق، بیان کرد: معمولاً مواکب عراقی از دهم ماه صفر خدمت‌رسانی را شروع می‌کنند و نیاز است قبل از آن، مواکب ایرانی فعال شوند و ستاد بازسازی عتبات مأمور شد تا مواکب ایرانی از این بازه زمانی در عراق مستقر شوند.

وحیدی در پاسخ به سوالی درباره حضور کاروان‌های دانش‌آموزی در راهپیمایی اربعین، خاطرنشان کرد: کاروان‌های دانش‌آموزی هم مشکلی برای عزیمت ندارند و باید گذرنامه داشته و ضوابط را رعایت کنند.

وی عنوان کرد: سامانه سماح تحت مدیریت سازمان حج و زیارت است و پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته تا مشکلی نداشته باشیم. این سامانه آماده نام‌نویسی از متقاضیان است‌.

وزیر کشور در خصوص عزیمت دریایی زوار به عراق گفت: امسال با همکاری طرف عراقی، این آمادگی وجود دارد که ما حمل و نقل دریایی را هم داشته باشیم و یک بندر را برای ما آماده کرده‌اند.

وحیدی اضافه کرد: طرف عراقی برای ورود اتوبوس‌های عراقی به این کشور اظهار آمادگی نکرده ولی امکانات‌مان را در خاک عراق مستقر خواهیم کرد تا کمک‌رسانی در جابجایی زوار را داشته باشند.

وی درباره نرخ بلیط هواپیما برای عزیمت به عراق افزود: در این زمینه حساسیت داریم تا قیمت‌ها به صورت مناسب به زوار داده شود. طبق اعلام وزارت راه، عدد مشخصی را اعلام کردند و آن ملاک است و همه باید به آن پایبند باشند. درباره نرخ حمل و نقل زمینی هم توسط وزارت راه مشخص و اعلام می‌شود تا هم به زوار فشار وارد نشود و هم برای خدمت‌دهندگان هم مشکلی به وجود نیاید.

وزیر کشور تصریح کرد: مانند سال گذشته، تسهیلات حضور در راهپیمایی اربعین برای سربازان در نظر گرفته شده است و خدمت‌رسانی صورت خواهد گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->