کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشم‎‌گیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی مسافران هوایی به عراق در ایام اربعین

  • کد خبر: ۲۴۱۹۶۹
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی مسافران هوایی به عراق در ایام اربعین
وزیر راه و شهرسازی گفت: پیش‌بینی می‌شود که مسافران ۲۵ تا ۳۰ درصد بیشتر از سال گذشته از طریق هوایی در ایام اربعین به عراق سفر کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهرداد بذرپاش با بیان اینکه سال گذشته در محور‌های منتهی به مرز‌ها ۱۰ نقطه حادثه‌خیز مهم وجود داشت که این نقاط برای سفر‌های اربعین رفع شده است، اظهار کرد: علاوه بر این مناسب‌سازی معابر، روکش آسفالت، خط‌کشی و نصب علائم نیز برای ایمن‌سازی محور‌ها در همه محور‌های مواصلاتی به مقصد پایانه‌های مرزی در دستور کار است که تا یک هفته آینده به اتمام خواهد رسید.

وی افزود: ۱۵ هزار متر مربع به مساحت پارکینگ‌ها افزوده خواهد شد. برای استفاده از تاکسی‌های اینترنتی نیز مذاکرات در حال انجام است و امیدواریم امسال هم بتوانیم از این ظرفیت برای جابه‌جایی زائران استفاده کنیم.

بذرپاش با اشاره به اینکه براساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی به علت گرمای شدید در پایانه‌های مرزی به تعداد مه‌پاش‌ها و سایه‌بان‌ها افزوده شده است، تصریح کرد: سال گذشته در بخش فرودگاهی اعزام زائرین از ۲۱ فرودگاه کشور  صورت گرفت که امسال به تعداد این فرودگاه‌ها افزوده خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود که مسافران ۲۵ تا ۳۰ درصد بیشتر از سال گذشته از طریق هوایی در ایام اربعین به عراق سفر کنند. قیمت مصوب نیز توسط سازمان هواپیمایی اعلام شده که بخش قابل‌ توجهی از میزان هزینه بلیت را فرودگاه‌های عراق دریافت می‌کنند. برآورد‌ها نشان می‌دهد که حداقل ۱۰ درصد به تعداد زوار افزوده خواهد شد.

وی در خصوص اتوبوس‌های وارداتی مانده در گمرک گفت: امیدواریم که ترخیص اتوبوس‌های وارداتی که در گمرک مانده‌اند نیز در هفته‌های آتی انجام شود تا این اتوبوس‌ها بتوانند در مسیر اربعین تردد کنند. امسال اتوبوس‌هایی نیز از مبدأ تهران و چند شهر دیگر به مقصد عراق حرکت خواهند کرد که تعداد این ناوگان به ۴۰۰ دستگاه می‌رسد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->