عضو شورای سیاسی حزب‌الله: ابتکار عمل در دست ایران است واکنش رسانه رسمی رهبر انقلاب به نامه یوآو گالانت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی یکی از احزاب حریدی خروج خود از ائتلاف و کابینه اسرائیل را اعلام کرد کاهش تصدی‌گری دولت، اولویت اول وزارت اقتصاد در دوره جدید گوترش: وضعیت غزه وحشتناک است، آتش‌ بس کافی نیست ترامپ شبکه سی‌ان‌ان را به افشای زمان حمله به ایران متهم کرد علت برنج ۳۰۰ هزار تومانی از زبان وزیر جهاد کشاورزی مرز خسروی بهترین مسیر برای تردد زائران اربعین است بوروکراسی‌های اداری سد راه توسعه گردشگری در کلات خراسان رضوی شده است جنایتی دیگر در غزه ۳۵ شهید و مجروح برجای گذاشت (۲۳ تیر ۱۴۰۴) سفر وزیر کشور عراق به مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) ادارات خراسان رضوی برای اتصال به سامانه «پنجره واحد زمین» سه ماه مهلت دارند عراقچی وارد چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به مشهد سفر کرد (۲۳تیر۱۴۰۴) پیام پزشکیان به ایرانیان مقیم خارج از کشور: پنجره دیپلماسی باز است ولایتی: با مذاکره‌ای که بدون پیش‌شرط باشد مخالفتی نداریم لاریجانی: نیرو‌های مقاومت از توانایی خوبی در منطقه برخوردار هستند پزشکیان در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت پلیس حضور یافت همه‌چیز درباره درگیری‌های جدید سوریه| «سویداء» توطئه صهیونیست‌ها، قتلگاه تروریست‌ها حریق مرگبار در ماساچوست آمریکا جان ۹نفر را گرفت (۲۳ تیر ۱۴۰۴) پیام مهم پزشکیان به ایرانیان مقیم خارج از کشور تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود (۲۳ تیر ۱۴۰۴) سه سرباز اسرائیلی در حمله مقاومت به تانک مرکاوا به هلاکت رسیدند (۲۳ تیر ۱۴۰۴) درگیری میان عناصر مورد حمایت دولت موقت و گروه‌های دروزی در سوریه| حداقل ۱۳۰ نفر کشته شدند (۲۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار وزیر کشور عراق با رئیس‌جمهور (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد: مهلت خروج مهاجران افغانستانی‌ غیرمجاز تا پایان شهریورماه تمدید شد بقائی: وزرای خارجه ایران و روسیه فردا در چین درباره مسئله هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو می‌کنند آیت‌الله علم‌الهدی: امروز باید هوشمندانه و با حفظ انسجام ملی در برابر دشمن عمل کرد| حجاب، خط مقدم غیرت دینی است
سرخط خبرها

واکنش‌ها به شهادت اسماعیل هنیه

  • کد خبر: ۲۴۲۱۷۹
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۳
واکنش‌ها به شهادت اسماعیل هنیه
در پی شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین گروه‌های مقاومت و آمریکا واکنش نشان دادند.

به گزارش شهرآرانیوز،  روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند.

واکنش نخست وزیر مالزی به شهادت اسماعیل هنیه

نخست‌وزیر مالزی گفت: ترور اسماعیل هنیه ناجوانمردانه‌ترین قتل با هدف نابودی مذاکرات آتش‌بس در غزه است.

واکنش مقتدی صدر به ترور اسماعیل هنیه در تهران 

رهبر جریان صدر به ترور رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران با صدور بیانیه‌ای واکنش نشان داد: «با مجاهد و دلاوری برجسته وداع می‌کنیم که خود را وقف مبارزه با دشمن صهیونیستی برای آزادسازی جهان کرد.از خداوند منان برای خانواده ایشان صبر و اجر جزیل و آغاز پیروزی فلسطین را طلب می‌کنیم.»

چین، ترور شهید هنیه را محکوم کرد

سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد که پکن ترور و شهادت رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را شدیدا محکوم می‌کند.

حکیم: اقدامات صهیونیست‌ها مانع پیشروی فلسطین نمی‌شود 

 رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی ضمن ابراز ناراحتی و تسلیت به ملت صابر و مظلوم فلسطین و جنبش‌های مقاومت به مناسبت شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر جنبش سیاسی حماس که در پی حمله خائنانه رژیم صهیونیستی به مقر اقامت او در تهران شهید شد، گفت که این اقدامات مجرمانه رژیم اشغالگر، سست‌تر از آن است که ملت فلسطین را از تداوم پیشروی در مسیر پیروزی قضیه عادلانه‌اش بازدارد.

ترکیه: اسرائیل با ترور هنیه نشان داد به دنبال صلح نیست

وزارت امور خارجه ترکیه گفت: ما ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران را محکوم می‌کنیم. این گواه دیگری است که کابینه نتانیاهو به دنبال صلح نیست.

روسیه: ترور هنیه یک جنایت سیاسی است

معاون وزیر خارجه روسیه: ترور رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس یک جنایت سیاسی غیرقابل قبول است و منجر به تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه خواهد شد.

مقاومت با ترور رهبران به پایان نمی‌رسد

عبدالسلام، پسر اسماعیل هنیه گفت: پدرم به آرزویش رسید. ما در انقلاب و مبارزه مستمر علیه دشمن هستیم و مقاومت با ترور رهبران به پایان نمی‌رسد.

عروس «اسماعیل هنیه»: وی یک فرمانده بزرگ و قهرمان بود

عروس اسماعیل هنیه با انتشار یک ویدئو بعد از شهادت وی: ما با قلب‌هایی راضی از قضا و قدر الهی شهادت مردی را تسلیت می‌گوئیم که نیازی به تعریف و تمجید ندارد. ایشان مانند یک پدر و نور چشم برای ما بودند.

هنیه به فوج مجاهدین و صادقین و خون‌های پاک پیوست. وی یک فرمانده بزرگ و قهرمان بود. ما چیزی جز رضای خدا بر زبان نمی‌آوریم. خداوند به ما برای صبر در این مصیبت اجر دهد. این دنیا فانی است و دیدار ما ان شاء الله در بهشت خواهد بود. خداحافظ‌ای رهبر امت.

کنعانی: شهادت «اسماعیل هنیه» پیوند میان ایران و فلسطین را مستحکم‌تر می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: شهادت برادر مجاهد اسماعیل هنیه در تهران، پیوند عمیق و ناگسستنی میان جمهوری اسلامی ایران و فلسطین عزیز و مقاومت را مستحکم‌تر خواهد کرد.

مسدود شدن حریم هوایی رژیم صهیونیستی بعد از ترور شهید هنیه

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که رژیم هوایی سرزمین‌های اشغالی منطقه الخضیرة تا حیفا و مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی به مدت ۲۴ ساعت مسدود خواهد بود.

محمد علی الحوثی، یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن تاکید کرد: ترور برادر اسماعیل هنیه جنایت تروریستی و نقض آشکار قوانین است.

جماعت اسلامی در لبنان نیز به این جنایت واکنش نشان داد و در پیام تسلیتی فرمانده اسماعیل هنیه را شهید در نبرد آزادسازی فلسطین اعلام کرد.

براساس گزارش وبگاه شبکه الحدث، مشاور رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز در واکنش به جنایت به شهادت رساندن اسماعیل هنیه ان را جنایت جدید رژیم صهیونیستی دانست.

مشاور رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: ما در کنار حماس می‌ایستیم.

در همین حال موسی ابومرزوق، عضو دفتر سیاس حماس تاکید کرد: ترور رهبر اسماعیل هنیه اقدامی بزدلانه بود که بی‌پاسخ نخواهد ماند.

سامی ابوزهری از دیگران رهبران حماس نیز گفت: ما در حال جنگ علنی برای آزادی بیت المقدس هستیم و آماده پرداخت هزینه‌های مختلفیم.

ماهر الطاهر، مسؤول روابط بین‌الملل جبهه مردمی آزادی فلسطین نیز گفت: شهید اسماعیل هنیه ارزشمندترین دارایی خود را در راه فلسطین تقدیم کرد.

الطاهر ادامه داد: دشمن اسرائیلی از همه خطوط قرمز عبور کرده و همه چیز را به سمت یک جنگ همه جانبه با کل محور مقاومت سوق می‌دهد.

محمد الهندی، معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم تاکید کرد: شهادت مجاهد اسماعیل هنیه خسارت بزرگی برای مردم فلسطین است.

قطر ترور هنیه را محکوم کرد

وزارت امور خارجه قطر ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس را شدیدا محکوم کرد.

در عین حال درخواست‌هایی مردمی برای برگزاری اعتصاب سراسری در سراسر فلسطین در پی ترور رئیس دفتر سیاسی حماس منتشر مطرح شده است.

یک سخنگوی کاخ سفید گفت که کاخ سفید گزارش‌های مربوط به ترور و به شهادت رسیدن اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در ایران را دیده است، اما از اظهار نظر فوری خودداری کرد.

پیشتر روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند.

تکمیل می‌شود/

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->