مرگ سالانه ۵۸ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا| مشهدی‌ها در سال ۳۳۵ روز هوای آلوده‌تر از استاندارد‌های جهانی را تنفس کردند سالانه دو میلیون چینی می‌توانند به ایران سفر کنند دستگیری خانم دکتر قلابی حین انجام لیپوساکشن در منزل بیمار! گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه علت ناترازی روابط کارفرمایان و تأمین اجتماعی چیست؟
سرخط خبرها

چگونه درخواست خوداظهاری برای بیمه‌شدن در کارگاه را ثبت کنیم؟

  • کد خبر: ۲۴۲۱۹۵
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
  • ۱
چگونه درخواست خوداظهاری برای بیمه‌شدن در کارگاه را ثبت کنیم؟
در صورتی که در کارگاهی مشغول به کار باشیم و بیمه تأمین‌اجتماعی نباشیم، چگونه می‌توانیم درخواست خوداظهاری برای بیمه‌شدن در کارگاه را ثبت کنیم؟

 به گزارش شهرآرانیوز، در صورتی که در کارگاهی مشغول به کار هستید و بیمه تأمین‌اجتماعی نیستید، با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی es.tamin.ir براساس راهنمای موجود، نسبت به ثبت درخواست در سامانه اقدام کنید.

در قسمت بیمه‌شدگان، گزینه‌های «خوداظهاری» و «ثبت درخواست برای افراد فاقد بازرسی» را انتخاب نموده و نسبت به تکمیل فرم ثبت اعتراض اقدام نمایید.

پس از ثبت درخواست، بازرسان سازمان تأمین‌اجتماعی در اسرع وقت برای انجام بازرسی به محل کارگاه مراجعه کرده و نتیجه بررسی درخواست نیز از طریق پیامک به شخص متقاضی اطلاع‌رسانی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۲
0
0
بیمه ملت از اول خرداد کلی نیرو استخدام کرده
همه خانم
نه تا حالا حقوق داده و نه بیممون میکنن
مگر بیمه کردن پرسنلی که از صبح تا شب در بدترین شرایط کاری دارن برای یک شرکت بیمه کار میکنن ، چه مشکلی پیش میاره

فقط با وعده و وعید دارن ازمون کار میکشن
قول حقوقهای ۴۰ تا ۵۰ میلیونی دادند ولی فقط وعدست

از شعبه مرکزی گرفته تا نمایندگیهای سطح شهر پخشمون کردند، کارشون رو راه میندازیم ولی تا الان یک قرون بهمون ندادند.
از قدیمیها پرسیدیم ، میگن معمولا روال کارشون همینه
یک مدت کار میکشن و بدون هیچ حقوق و بیمه ای ، و با بهانه های مختلف اتمام کار اعلام میکنن.
هیچ سند و مدرکی نداریم که مشغول به کاریم ولی اگر بازرسهای تامین اجتماعی تشریف بیارند، متوجه میشند که چند نفر این مدلی برای این شرکت بیمه توانگر با این وضعیت مشغول به کارند.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->